Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Profi csajozósok (ha van itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Profi csajozósok (ha van itt olyan)! Amikor a frissen leszólított nő a "van barátom" szöveget mondja, az hány százalék eséllyel teszt? Hogy lehet ebből kijönni méltóságteljesen? Van pár verzióm nekem is, de friss ötletek érdekelnének.

Figyelt kérdés
2012. jún. 14. 15:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Most az jutott az eszembe, hogy ekkor a szárnysegédem seggére csapok és azt mondom, hogy "Jól van, nekem is" és leülök. :D
2012. jún. 14. 15:34
 12/15 anonim ***** válasza:
Én erre azt szoktam mondani, nekem meg van kutyám. Erre általában nevetnek. Amúgy meg le kell sz@rni ezt a csajozást nem kell olyan komolyan venni, mondjál bármit, inkább a stílus és a hangsúly számít.
2012. jún. 14. 15:47
 13/15 anonim ***** válasza:

mondod :

"nekem is van barátom ! Egy csomó ! De komoly, és testi kapcsolat csak nőkkel :)) !"

2012. jún. 15. 13:04
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

attól függ mennyire k.rvás a csaj, mennyire bunkó a stílusa. a normális lányok nem tesztelnek így mert erre a legértelemszerűbb reakció hogy ott hagyod a csajt. Viszont ha a csajon látszik, hogy fűvel fával kavar, akkor válaszold ezt:

-de nekem már van barátom

-én nem azt kérdeztem, hogy van-e barátod, hanem hogy lesz.psz-e

90% hogy felháborodik, 10% hogy pofon vág és 1% hogy a fal adja a másikat, már ha százalékokban gondolkodunk.

én már találkoztam olyan csajjal, akinek köszöntem, leültem mellé (egy baráti társaságban voltunk, én haverokkal ő barátnőjével) és hamar kérdés nélkül mondta, hogy van barátja. sőt, a barátnője mondta, hogy igen van pasija. visszakérdeztem:van pasid? a csaj hezitált, hogy őő... igen van barátom szóval...öö

na ebből már le lehetett vágni hogy nincs barátja csak különös ismeretlen okból azt mondja hogy van. ezután meg mondta hogy ő nem akar dugni és hagyják békén a férfiak. na mondom ez nem is tudja miket hord össze, főleg hogy végig a bicepszemmel szemezett. csak a bnője telebeszélte a fejét. mondjuk a csajnak se volt ki mind a négy kereke. ez abból derült ki hogy később nagyon berúgott és elkezdett velünk fiúkkal verekedni. mi persze csak védekeztünk nem ütöttük le :D aztán majdnem le is smároltam, ha a szőröstalpú barátnője nem csapódik be közénk mint egy romboló rakéta. tipikus férfigyűlölő fap.csa

na szóval ilyen buta csaj is kevés van aki hülyeségből mondja csak hogy van pasija. az esetek többségében ez nem teszt. amúgy látszik hogy sok pua-t olvastál meg néztél, nagyon elméleti síkon közelíted meg a csajozást. mondjuk én is ugyanilyen tudományos gondolkodású vagyok hogy agyon elemezgetem a dolgokat.

ha már tesztek, arra készülj fel, hogy sose mentegetőzz. ha valami negatív dolog ér, pl leszólják a ruhád vagy mondják, hogy ezt meg ezt miért csináltad, ne kezdj el mentegetőzni. mondd, hogy nekem ez a ruha így tetszik. vagy éppen akkor hülyeséget csináltam. vagy mondd: "valami nem tetszik?" ugyanígy ne röhögj a saját vicceiden, tégy úgy mintha csak úgy mondtad volna. csak úgy.

ja jut eszembe, ne azt kérdezd: "van barátod?" hanem "és a barátod hol van?" nem tudom miért, de ez nekem jobban tetszik

2012. júl. 31. 02:33
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Azóta már sokat fejlődtem, így a kérdés számomra már tárgytalan, de szolgáljon a többiek okulására. :)

Zöld kéz egyébként. :)

2012. júl. 31. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!