Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből, hogy tudnék kijönni, hogy ne bántsam meg?
Üdv. Hol is kezdjem...Tegnap találkoztam exemmel fél év után. Meghívott sörözni, iszogatni. Hiányoztunk egymásnak és ő se tudott még lezárni engem és én se őt. teltek múltak az órák és a whisky-k, és egyre inkább azt vettem észre hogy közeledik felém. Nekem se kellett több..emlékek, hormonok, izgatottság, ital okozta hatások. minden megvolt....Egyszer csak azon kaptam magam hogy megcsókol. Jól esett hiányzott. Vissza csókoltam..Miután bezárt a hely felajánlottam hogy menjünk fel hozzám. Beszélgettünk...vagyis hát egymásra másztunk. Mondta hogy nem akar lefeküdni pedig nagyon kíván. Végül megtörtént egy forró szeretkezés. utánna azon kaptam magam, hogy semmi izgatottság vagy valami.. :( Ő azt hiszi hogy most folytatjuk. Énis azt hittem hogy így lesz...De semmit nem érzek most ahogy írom a soraim. Majdnem, hogy megbántam... Nem akarom hogy az legyen, hogy csak a sex miatt volt az éjszaka. Hogy tudnám megbántás nélkül ezt helyre rakni? Folytatni nem szeretném...jajj segitsetek :( Bele másztam rendesen...
24/F
hívd fel és mondd meg neki most, ne halogasd.
mondd, hogy ez szuper volt, de mára nem érzel olyat ami kéne a folytatáshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!