Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mégis hogyan ismerkedjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis hogyan ismerkedjek lányokkal, ha mindenki rohan, és siet mindig valahova?

Figyelt kérdés

Utcán, gyorséteremben, könyvtárban egyetemen...stb mindig sietnek a lányok, és gyakorlatilag látom hogy ha meg is szólítom őket feszélyezve érzik magukat, és jön is a mondat, hogy bocsi sietek órára, vissza melóba, vagy buszra bármi..:/

Na a másik dolog, hogy ha rá is ér a csaj, ok beszélgetünk megiszunk valamit jönnek a köv. szövegek: "nem akarok komoly kapcsolatot, nemrég léptem ki egy x éves kapcsolatból szabad akarok lenni, csak barátkozni szeretnék"...

vagy ezek mind mind lerázó szövegek, és csak én vagyok ilyen amatőr, hogy nem ismerem fel a dolgokat, és egyszerűen rossz lányhoz megyek mindig oda? :S

2012. nov. 7. 11:26
1 2
 11/13 anonim válasza:

Siman lehet az utcan ismerkedni - leszolitani es megallitani a lanyokat. Attol fugg milyen elso (tenylegesen) elso benyomast tudsz kialakitani magadrol, es ne mondd (mondjatok) hogy ez a kulson mulik, mert nem. Nekem ez a munkam - ferfiakat tanitok meg "csajozni", es rengetegszer dolgozunk Budapest utcain. Az en diakjaim 10-bol 9X-szer legalabb egy telefonszamot vagy facebook elerhetoseget kapnak, es teljesen atalagosan neznek ki, sot, van aki meg az atlagos szintet sem uti meg.

A lenyeg, hogy ne allitsa senki, hogy ez a mai vilagban lehetetlen. Azon mulik minden, hogyan adod elo magad.

2012. nov. 12. 22:16
 12/13 anonim ***** válasza:

Azért vannak olyan kő keményen befolyásoló tényező, minthogy a lány nem lát nem hall nem beszél, mert be van kábulva a feje valaki márstól a szerelemtől, vagy nagyon szarhatnám hangulatban van, és állatira nem vevő egy ismerkedni vágyó akárkicsoda traktálására, akkor mit csinálsz? A te taktikád randiguru, csupán a jóhangulatú, full nyitott, éppen nem szerelmes, vagy totál kiunt partnerrel rendelkező nőknél jöhet csak be. Tehát 10 ből kb 4 már eleve bukó alapból, mert 4 minimum beletartozik átlagban ebbe a kategoirákba,amiket irtam fent.

Blikk oldalán is volt ilyen videó, hogy pár srác nekifogott leszólítgatni a nőket, hát eléggé le lettek takarítva zömében a színtérről, pedig hozzáállásban nem voltak annyira merev lúzer sztáyl.

Egyszerűen ha a nőnek van egy idálja, akkor nem hiszem,hogy attól nagyon eltérne. Ha a nőnek csak a kopasz izmos fickók az esetei, akkor kizárt,hogy egy örömteli képpel közeledő coffikát megszánjon. /szerintem/ Mint példa.

2012. nov. 13. 00:15
 13/13 anonim válasza:

Abszolut egyetertenek a velemenyeddel ha nem tapasztaltam volna az ellenkezojet. De tudod ha mar alapbol ugy allsz hozza, hogy 10 lanybol nem kaphatsz meg 10-et, akkor az valoban ugy lesz.

Es nem, nem randiguru vagyok. Az teljesen mas.

2012. nov. 13. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!