Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek lányokkal?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy próbálkozzak.Nagyon szeretnék már egy szeretni való barátnőt.Meg szívesen ismerkednék 1-2 lánnyal neten keresztül is..18/F2012. jan. 10. 21:47
1/27 anonim válasza:
járj emberek közé. megkérdezni a nevét, stb...
2/27 anonim válasza:
A netet felejtsd el.Kamugépek vannak csak.21/L
3/27 anonim válasza:
Soha ne csajozz neten! Meg fogod szívni. SZOCIALIZÁLJ.
4/27 anonim válasza:
Az elsönek van igaza ,a gép elött ülve sose lessz barátnöd.
5/27 A kérdező kommentje:
Járok én a városba meg jó pár helyre de szinte minden lány csak a barátnőével jár kell mindenhová ezt olyan esélytelennek érzem így..:S
2012. jan. 10. 22:08
6/27 anonim válasza:
Én is bejártam Debrecent és vagy foglalt lányokat vagy barátnőikkel mászkálókat láttam és nem igazán vevők az ismerkedésre sajnos, ha meg próbálkoztam.
Akkor mégis hol lehetne ismerkedni lányokkal?
7/27 anonim válasza:
Kérdező és 22:11-es válaszoló: miért baj a barátnőkkel mászkáló lány? :)
Lány vagyok és nem igazán értem, hogy ez miért gond.
8/27 A kérdező kommentje:
Hát csak úgy oda menni 3-4 lányhoz háát elég kemény helyzet szerintem..:S
2012. jan. 10. 22:42
9/27 anonim válasza:
Hmm, oké, köszi hogy válaszoltál :).
10/27 anonim válasza:
Ismerkedj neten! 3-4 randi után sokkal lazább leszel.
Sportolok és szoktam táncolni járni is. Ilyen helyzetekben már előnyös, hogy a lányok barátnőkkel vannak. Megismersz egy lányt... és az összes barátnőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!