Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan ismerkedjek lányokkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek lányokkal?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy próbálkozzak.Nagyon szeretnék már egy szeretni való barátnőt.Meg szívesen ismerkednék 1-2 lánnyal neten keresztül is..18/F
2012. jan. 10. 21:47
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
76%

úgy, ahogy!

És mondd nekik azt, amit!

2012. jan. 11. 03:07
 12/27 A kérdező kommentje:
Csak félek hogy utána mindennek elmondnak csak jónak nem...Nagyon bizonytalan vagyok..:S
2012. jan. 11. 16:09
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Ne felszedni akard a lányokat, csak megismerni!
2012. jan. 11. 17:56
 14/27 A kérdező kommentje:
Utána meg nem gondolnák azt hogy csak barátként nézzek rájuk?
2012. jan. 11. 22:41
 15/27 anonim ***** válasza:
Szerintem 17:56-os úgy gondolta, hogy tartson tovább az egymás megismerésének fázisa :). Ha nem így gondolta, akkor elnézést, de ha igen, akkor egyet értek vele :).
2012. jan. 11. 22:48
 16/27 A kérdező kommentje:
Na de vajon a külső vagy a belső a fontosabb? :S
2012. jan. 12. 19:43
 17/27 anonim válasza:
76%
pl.:Nightclubbokban nagyon vevő csajok vannak ismerkedésre,van mikor 2-3 an vagy többen vannak de,ha jól csinálod egyedül oda mész beszélgetsz a neked tetszö csajjal és lesz ami lesz. csak sok bátorság kell ami sok faszinak nincs meg.
2012. jan. 14. 23:51
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha több csaj van akkor csináld azt hogy, elöször úgy mész oda hogy az összes csaj érdekel mindenkit megismersz stb. és utánna kezdesz az a lány felé közeledni aki tetszik ennyi, legyen jó humorod stb, igyál meg ilyen akciók elött egy sört segíteni fog ;)
2012. jan. 15. 00:05
 19/27 anonim ***** válasza:
73%
Haver hasznald ki h fiatal vagy és hódíts meg minden sunát!
2012. jan. 15. 00:11
 20/27 anonim ***** válasza:
73%

A neten sajnos csak túlsúlyos, csúnya lányok vannak, akik bár lehet tényleg ki vannak éhezve a f@szra, attól még neked nem hiszem, hogy bejönnének, én sem rajongok a kövér lányokért, de amúgy mióta beszóltak nekem azóta nem is sajnálom őket.

Van rengeteg szép, vékony, csinos lány is, aki kedves, értelmes, normális csak őket a legnehezebb meghódítani meg nekik van életük és nem egész nap a gép előtt ülnek többnyire és sajnos sok foglalt is köztük, de ez érthető is, hiszen ők a kincsek, akikre minden értelmes, normális férfi hajt.

Én már találtam ilyen kincset érő nőket, de sajnos foglaltak voltak vagy épp az ország másik végében élnek.

Távkapcsolatban meg nem hiszek. Úgyhogy nem kértem belőle.

22/f

2012. jan. 15. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!