Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam a tudtára, hogy többet szeretnék?
Egy ideje már találkozgatunk egy sráccal (20), és igazság szerint számomra jóval többet jelent, mint egy jóbarát... Úgy érzem, hogy ez kölcsönös, mivel próbál közeledni, mindig talál valami okot, hogy hozzámérjen, foghassa a kezem vagy csak egyszerűen hozzám bújjon... Az utóbbi napokban sokszor említette, hogy ő józanul képtelen kezdeményezni és ez mennyire megnehezíti a dolgát. Tudtom szerint mással nem találkozgat, nem is mondta, hogy volna valaki akitől szeretne valamit. Lényegében ez a szituáció.
Gáz volna ha valahogy elmondanám neki, hogy én többet szeretnék? Nem szerelmet vallani akarok, nem vagyok szerelmes!! Csak szeretném burkoltan a tudtára adni, hogy nekem többet jelent... Hogyan kéne? :/
18/L
Én nem adnám a tudtára a helyedben, bár nekem sokat jelent az, hogy a férfi kezdeményezzen, és legalább ennyire akarjon, hogy ő mondja el.
Hívd el valamilyen programra, ahol inni lehet, persze ne itasd le, csak olyan normális mennyiséget igyatok, aztán akkor majd mer kezdeményezni. :) Én ezt kipróbálnám, mielőtt bevallom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!