Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan adjam a tudtára, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam a tudtára, hogy többet szeretnék?

Figyelt kérdés

Egy ideje már találkozgatunk egy sráccal (20), és igazság szerint számomra jóval többet jelent, mint egy jóbarát... Úgy érzem, hogy ez kölcsönös, mivel próbál közeledni, mindig talál valami okot, hogy hozzámérjen, foghassa a kezem vagy csak egyszerűen hozzám bújjon... Az utóbbi napokban sokszor említette, hogy ő józanul képtelen kezdeményezni és ez mennyire megnehezíti a dolgát. Tudtom szerint mással nem találkozgat, nem is mondta, hogy volna valaki akitől szeretne valamit. Lényegében ez a szituáció.

Gáz volna ha valahogy elmondanám neki, hogy én többet szeretnék? Nem szerelmet vallani akarok, nem vagyok szerelmes!! Csak szeretném burkoltan a tudtára adni, hogy nekem többet jelent... Hogyan kéne? :/

18/L

2012. nov. 6. 12:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyszerűen.... Légy őszinte!
2012. nov. 6. 12:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Támadd le, csókold meg azt annyi, asszem ezzel eléggé tudtára adod :)
2012. nov. 6. 12:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Csak én vagyok ilyen puhány? Eddig sosem volt rá "szükség" hogy én kezdeményezzek...és félek, hogy elutasít:/
2012. nov. 6. 12:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem vagy puhány:) A kezdeményezés - és az elutasítás is - az élet része. Szerintem járd ez egyszerű, egyenes utat ebben a dologban......
2012. nov. 6. 12:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Én nem adnám a tudtára a helyedben, bár nekem sokat jelent az, hogy a férfi kezdeményezzen, és legalább ennyire akarjon, hogy ő mondja el.

Hívd el valamilyen programra, ahol inni lehet, persze ne itasd le, csak olyan normális mennyiséget igyatok, aztán akkor majd mer kezdeményezni. :) Én ezt kipróbálnám, mielőtt bevallom.

2012. nov. 6. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!