Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy adjam finoman a tudtára, hogy én többet szeretnék?
én is HASONLÓ helyzetbe vagyok csak én lány vagyok és ő nem az oszt társam :D
na de a kérdésedre:
hát keresd a társaságát mindig ,mosolyogj rá,legyél hozzá kedves,itt a Karácsony vegyél neki valami szivhez szóló aprócska dolgot :)) néha megajándékozhatod meg ilyenek,fog ez menni! :D
Szerintem meg ezt kérdezd tőle : Mit szólnál hozzá, ha egy kicsit több lenne a kapcsolatunkban? Ha jól reagál akkor mond meg neki hogy járni akarsz vele de ha nem ezt mond meg:
Csak kérdeztem mert kiváncsi vagyok mindenki véleményére.
köszönöm az eddigi válaszokat! Sokat keresem atársaságát, mosolygok is rá, kedves is vagyok vele. ez visszafelé is jön:)
Ez az ajándékos dolog nem rossz ötlet, csak nem tudom mit szólna hozzá. Lerohanni nem szeretném, csak kipuhatolni hogy ő mit szólna az egészhez. de csak finoman, nem nyomulva, tapasztalatom szerint azt nem szeretik a nők. a nyomulás akkor ha már biztos a dolog.
még várom az ötleteket:)
Amikor kettesben vagytok, hallgass el, hajolj közel hozzá, és nézz a szemébe.
A reakciójából tudni fogod, mit tegyél. ;]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!