Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam finoman a lány tudtára, hogy megakarom csókolni?
Csókold meg.
Vagy mondd neki.
Légy bátor.
Amikor engem egy 16 éves meg akar csókolni (14 voltam), azt úgy csinálta, hogy egyszerűen csak közeledett amikor kettesben maradtunk. Én kapcsoltam, és elküldtem melegebb égtájakra. Csupán azért mert az a srác meg sem fordult a fejemben, tök másba voltam szerelmes.
ettől függetlenül nem kellet volna olyan bunkónak lennem, csak megijedtem. :) Aztán egy éven át égtem, mikor találkoztam vele, és ő szintén szégyellte magát. Sajnálom.
Na de próba szerencse! Ha nem adod tudtára, ő sem fog jelentkezni... És ha ő is elküld, mint ahogy én azt a srácot, akkor ne vedd a lelkedre és ne érezd rosszul miatta magad. Majd jön más.
Nincs facebook-om.
Csak nem tudom, hogyan kezdjem el, hogy ne legyen olyan feltűnő ha esetleg nem úgy sül el a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!