Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen filmet vigyek a randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen filmet vigyek a randira? A pasi azt mondta, hogy válasszak én filmet. Egy kikötése volt, ne legyen nyálas és csöpögős.

Figyelt kérdés
2008. máj. 23. 08:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Itt vannak a legjobb filmek, szűrhetsz típusra is, attól függően a pasidnak mi jön be:

[link]

Ha a romantikus filmeket nem csípi, lehet hiába választasz olyat, annak ellenére, hogy randiról van szó.

Mindenesetre itt vannak a legjobb romantikus filmek is:

[link] -t15

2008. máj. 23. 09:10
 2/13 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, konkrétan mire gondol a barátod, de én imádom az Amerikai história X-et, az abszolut nem romantikus, a pasik általában szeretik, a 40 éves szűz vagy a Superbad jó vígjátékok, A Harcosok klubja szintén nagyon jó, nem romantikus, ellenben te is élvezed majd, vagy másik kedvencem a Match Point, ha egy kis Woody Allen rendezte lélek-vizsgáló Bűn és bűnhődés kaliberű drámt akarsz. Jó szórakozást
2008. máj. 23. 09:18
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

A helyedben valami horrort vinnék, hacsak nem undorodik tőle a pasi (vagy te). Annak megvan az az előnye is, hogy egy-egy ijesztő jelenetnél szorosan hozzá lehet bújni. Mi pasik az ilyet nagyon szeretjük, főleg, hogy többnyire legkésőbb a harmadik ilyennél megszólal az agyunkban a Casanova, hogy "Csókold már meg, te szerencsétlen!" :-)

(Ha olyan filmet viszel, amit már láttál, akkor azért ne játsz rá a megijedésre, de inkább valami olyat vigyél, amit még nem, de azt mondják rá az ismerőseid, hogy ijesztő. Akkor őszinte lesz a reakciód...)

-G-

2008. máj. 23. 09:47
 4/13 anonim ***** válasza:

Menjetek el moziba az új Indiana Jonesra...megvan oldva..

amugy én nem értem...miért nem szeretik a pasik a Romantikus filmeket??? Ház a Tónál, Édes November.....stbstb

én 22 éves Pasi vagyok és imádom a Romantikus filmeket...visszakérdezek...BETEG lennék? :D

2008. máj. 23. 09:56
 5/13 anonim ***** válasza:

Lesz ez még így se

Boldogító nem

Sok hűhó semmiért

Equilibrium

Egy asszony illata

Blöff

A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső

Harcosok klubja

Karácsonyi lidércnyomás

A halott menyasszony

300

2008. máj. 23. 11:09
 6/13 anonim ***** válasza:
Indiana Jones rulz, oda veletek! Nők is szeretik, hímek is, tökéletes, jó ötlet párral föntebb :)
2008. máj. 23. 11:19
 7/13 anonim ***** válasza:
jah indi...tökéletes énis ma megyek asszonnyal..:)
2008. máj. 23. 12:21
 8/13 anonim ***** válasza:
Taxi 1 vagy 2 nagyon ott van. Vígjáték, akció, verdatuning.
2008. máj. 23. 19:30
 9/13 anonim ***** válasza:
Randifilmnek a horror jó szerintem, feltéve ha te picit "félsz", a pasi pedig "megvédhet". A vígjátékok is jók. Az Amerikai história X szerintem nem egy könnyed film, csak akkor ajánlanék ilyeneket ha nem féltek hogy lehangol. Meg kell hagyni, jó beszélgetések lehetnek belőle, kivéve ha egyikőtök rasszista érzelmű, másikótok nem.
2008. máj. 23. 21:45
 10/13 anonim ***** válasza:

Holtak hajnala

Trutymo Terror 1-2

Rocco összes

2008. máj. 24. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!