Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen filmet vigyek a randira? A pasi azt mondta, hogy válasszak én filmet. Egy kikötése volt, ne legyen nyálas és csöpögős.
A helyedben valami horrort vinnék, hacsak nem undorodik tőle a pasi (vagy te). Annak megvan az az előnye is, hogy egy-egy ijesztő jelenetnél szorosan hozzá lehet bújni. Mi pasik az ilyet nagyon szeretjük, főleg, hogy többnyire legkésőbb a harmadik ilyennél megszólal az agyunkban a Casanova, hogy "Csókold már meg, te szerencsétlen!" :-)
(Ha olyan filmet viszel, amit már láttál, akkor azért ne játsz rá a megijedésre, de inkább valami olyat vigyél, amit még nem, de azt mondják rá az ismerőseid, hogy ijesztő. Akkor őszinte lesz a reakciód...)
-G-
Menjetek el moziba az új Indiana Jonesra...megvan oldva..
amugy én nem értem...miért nem szeretik a pasik a Romantikus filmeket??? Ház a Tónál, Édes November.....stbstb
én 22 éves Pasi vagyok és imádom a Romantikus filmeket...visszakérdezek...BETEG lennék? :D
Lesz ez még így se
Boldogító nem
Sok hűhó semmiért
Equilibrium
Egy asszony illata
Blöff
A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső
Harcosok klubja
Karácsonyi lidércnyomás
A halott menyasszony
300
Holtak hajnala
Trutymo Terror 1-2
Rocco összes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!