Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennel, ha anyud ezzel allna elo: "vagy o vagy en"? Marmint vagy a pasi akit szeretek s egyutt vagyok vele egy eve. , vagy anyum. Valasszak. De ketto egyutt nem lehet. (nincs semmi kulonosebb indoka, hogy miert nem kedveli. ) 16/L
Ha normális a barátod, csak az anyád nem bírja akkor szerintem ne foglalkozz vele.... legalábbis én nekem biztos nem mondaná meg h kivel járhatok, főleg ha szerelmes vagyok!!!
Elöbb-utóbb ugyis bele törődik a barátodba...
Persze ha ilyen 24 éves barátod van, akkor megértem anyud, és igazat is adok neki ez esetben!
17/F
Beszélj anyukáddal, hogy MIÉRT?
Mi az amiért nem akar együtt látni vele? Miért ellenzi a srácot? Lehet nem is a fiúval van a baj hanem valami járulékos dolog. Barátai, életvitele akármi.
anyum egyedul azt nem szereti benne, hogy szerinte nincs jovom mellette. Mivel, hogy arvahazban nott fel, es anyumnal ez annyit jelent, hogy csavargo...pedig ez nem igaz!!!! Nehez elete volt eddig is, s ez utan is az lesz, mivel nincs kire szamitania, de viszont mindig a legjobbra torekedett.Segitokrsz,udvarias,mindenkinek segit akinek csak tud, szoval nem lehet ra senkinek egy rossz szava sem!
s 1 eve vagyok vele, ez ido alatt volt meg a legelejen egy honap amikor osszevesztunk, es kulon voltunk..anyum onnantol mondja, hogy nem akarja ot latni sem... S onnantol csak titokban vagyok vele. Apum engedi..neki semmi baja vele..kedveli..minden..de anyum?!?! amugy o 19 eves..
s anyum alapbol olyan, hogy szerinte nekem 16 evesen nem a fiukkal kellene foglalkoznom, hanem az iskolaval.. legaalabb 25 eves koromig.. majd utana kezdjek el pasizni,es bulizni :) ... s o ezt igy is gondolja...s tilt mindentol ...(pl. nem mehetek sehova, max delutan 4re itthon kell lennem mindenhonnan...)
S most nemreg a baratom elkoltozott mas orszagba.. mivel ott kapott munkat. De jonne vissza, hozzam par napra..csak mar nincs hol laknia..ezert kellene nalam.apukam megengedte.. mondta, hogy rendben van.. de anyum annyit mondott ra, hogy valasszak...vagy a pasi vagy anyum...s latni lehetett rajta, hogy komolyan gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!