Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit válasszak: kedves jófiú, szépfiú, középkorú
vonzó pasi?
Én az utolsót választanám. Kor nem számít, főleg ha szereted, vagy szeretitek egymást. bátran vágj bele, és ne érdekeljen mások véleménye! :) 21/L
2009. szept. 13. 22:11
2/17 A kérdező kommentje:
Igen, de a negyvenessel lenéznek, elítélnek. Nehéz!
Ez vicc...
De most komolyan, ilyen kérdéseket hogy lehet feltenni?? Mi nem ismerjük őket különösebben, és amikor választás elé dobod a kínálatot, mindenki azt fogja választani, amelyiket a legjobbnak kiállítod.
érett pasi, vonzó kívül-belül (mi kell még?) vs. rendes srác, aki nem is vonz különösebben (ahogy ezt leírtad senki nem fogja ezt ajánlani) + selyemfiú... (esélytelen)
2009. szept. 13. 22:15
Én egyiket sem, inkább keresnék egy negyediket magamnak, aki korban is illik hozzám, és külsőleg is, belsőleg is oké.
2009. szept. 13. 22:15
22:15ös vagyok, aki lenéz/elítél, azokkal nem kell foglalkozni. Nagyon sok pár van nagy korkülönbséggel szerte az egész világon. Mo. sem kivétel.
2009. szept. 13. 22:16
6/17 A kérdező kommentje:
Nem dobom őket ide nektek, csak szeretném tudni, hogy mások mit gondolnak. A döntésemet már meghoztam. Kíváncsi vagyok, ha a helyemben lennétek, ti hogy döntenétek...
Hát nem tudom, én fiú vagyok, szal nem értek a női logikához, de én a te helyedben az elsőt választanám, ha már mindenáron e közül a három közül kell. Egy nálam 15 évvel idősebbel nem szívesen jönnék össze, ez csak nagyon-nagyon ritkán alakul hosszútávon jól. Egy negyven éves férfinak már teljesen más a világlátása, mást vár el az élettől, mint egy 25 éves. A másodikkal baromi sok munka lenne, ahogy írtad, meg kellene változtatnod belsőleg, az pedig nem egyszerű. Az elsővel viszont jól érzed magad, kedves, aranyos, a fizikai vonzalmat pedig simán az idő is meghozhatja.
2009. szept. 13. 22:42
Igen, én is az elsőt választanám.
A másodikkal nem lehet hosszú kapcsolatra számítani, főleg ha többet van a tükör előtt, mint te. Lehet magába szerelmes.
A 3.-at semmiképp. Azokat, akik ilyennel jönnek össze, általában pénzéhes szajhának tartják.
2009. szept. 13. 22:48
2009. szept. 14. 00:47
Én csak annyit tennék hozzá, hogy szegény szerencsétlen elsőnek ne húzd az agyát, hanem közöld vele, hogy ne számítson semmire
Egy "első" voltam
2009. szept. 14. 06:53
Kapcsolódó kérdések: