Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a gond velem? (lent. )
Sziasztok!Az lenne a gondom, hogy nem rég múltam el 17 és még sajnos nem volt komoly barátom.(Szerettem volna, de valahogy mindig rosszúl sültek el a dolgok.)Ez miatt kissé kevesebbnek is érzem magam, és szeretném ha valaki nagy változást hozna az életembe. de nem tudom hogyan találjak magamnak egy megfelelő srácot, aki valóban szeret.
nem vagyok túl kezdeményező típus ha flörtről van szó, de van jó pár fiú barátom és jó társasági körökben is mozgok. Néha viszont azt érzem,hogy nem tudok ellazulni olyan fiúk társaságában akik bejönnek, teljesen máshogy viselkedem mint itthon v. a barátokkal.
Miért nem talál meg engem is a szerelem? Mit tanácsoltok mit tehetnék? :/
17/L
Akkor kényesztesd a "Tanács"-ot, meg vegyen el feleségül, ha olyan sármos.
"Miért nem talál meg engem is a szerelem?" Megmondjam, miért nem? Mert ilyen kis béka vagy, aki a kommunikációra is képtelen. És talán el kéne olvasnod, hogy mit írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!