Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik lánnyal járnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lánnyal járnátok szívesebben?

Figyelt kérdés

1. alacsony 159 cm vékony nagy zöld szemek váll alá érő barna haj

2. 179 cm vékony barna szemű hosszú barna hajú lány

feltételezzük hogy mind ketten szépek...(akikről írtam csak kitaláltak az érdekelne melyik jön be jobban a fiúknak)

2012. nov. 4. 18:52
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
babusgatnám ,többet ölelgetném ez aranyos volt :D
2012. nov. 4. 19:13
 12/21 anonim ***** válasza:
Nekem az 1.
2012. nov. 4. 19:15
 13/21 anonim ***** válasza:
1.
2012. nov. 4. 19:25
 14/21 anonim ***** válasza:
Barna haj, barna szem.
2012. nov. 4. 20:59
 15/21 anonim ***** válasza:
nekem az alacsonyabb csajok jönnek be de nálam a haj nagyon mérvadó hosszú szép ápolt haj az már szinte royal flos nálam :D
2012. nov. 4. 22:32
 16/21 anonim ***** válasza:

187 centim mellé egyértelmű... bár a kék szem az ideálom :)

20f

2012. nov. 5. 01:43
 17/21 anonim ***** válasza:
Én 190 cm vagyok, de nálam a legkevésbé a magasság dominál lányok esetében. Engem nem zavar ha alacsony a lány mellettem, viszont ha közel olyan magas (magassarkúban) mint én, az sem zavar. Meg kellene ismernem őket, hogy dönteni tudjak és látni se volna hülyeség mindkettőt. A zöld szem nagyon szép tud lenni, de a barna is, úgyhogy ennyi információ alapján nem tudnék dönteni. :D
2012. nov. 5. 09:06
 18/21 anonim válasza:
2
2012. nov. 5. 22:00
 19/21 anonim válasza:

Buta kérdés...és ha a vörös lányokra bukik valaki? :) Erre van egy szép régi mondás:ízlések,és pofonook. És kb 50-50%ban kapsz majd olyan választ,hogy :én az 1..... Én a 2.

Meg esetleg olyat,hogy én a kopaszokat szeretem,vagy mittudomén.

Ha az a burkolt cél,hogy egy konkurens leányzóval versengj egy fiú kegyeiért,akkor kérdezd meg a srácot,légy férfi :D és állj a sarkadra. Mondja meg ő,hogy e,vagy a másik. Aztán ha te,örülj,ha a másik, akkor az idő neked dolgozik, mer elmúlik a szívfájdalom szép lassan...

2012. nov. 5. 23:23
 20/21 anonim ***** válasza:
Mivel 160 cm-es vagyok, ezért elég érdekesen festenék egy 179 cm-es lány mellett, vagyis az elsőt választanám.
2012. nov. 10. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!