Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen dumák jönnek be egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen dumák jönnek be egy pasinál?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy egyszerűen ha megtetszik egy srác, odamenjek hozzá és csak spontán kérdezzem meg hogy van, mi újság vagy mást ajánlotok?

2012. nov. 3. 21:04
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat. Sokat segítettetek, szerintem megpróbálok vele beszélgetni, remélem észreveszi majd a jeleket és remélem, hogy kölcsönös a vonzalom :D
2012. nov. 3. 22:25
 22/26 anonim ***** válasza:
szivesen és csak nyugisan, és hétköznapi dolgokról is lehet, ha bejössz neki úgyis mind1 mit mondasz :)
2012. nov. 3. 22:28
 23/26 A kérdező kommentje:
...huhh...barátnőimmel, családommal simán el tudok csevegni órák hosszát is, de ha egy fiú van ott, az jár a fejemben, most mit kérdezzek...de ahogy az éremnek is, úgy a beszélgetéseknek is két oldala van
2012. nov. 3. 22:31
 24/26 anonim ***** válasza:
arról beszélgess vele amiről a bnőiddel, az érdekli sztem :)
2012. nov. 3. 22:48
 25/26 A kérdező kommentje:
Köszi és beszélek vele! Csak legyen egyedül :D
2012. nov. 3. 22:55
 26/26 anonim ***** válasza:

Így spontán a legjobb hidd el! Senki nem fogja leharapni a fejed! Én még egy 60 éves bácsival is beszélgettem aki leszólított, pedig ha valakitől, tőle tényleg nem akartam volna semmit :D Csak ha már leszólított, gondoltam hogy miért ne ülhetnék le és beszélgethetnék vele egy kicsit, jó, e-mail címet meg telefonszámot azért nem kértem tőle :D de ezzel csak azt akartam mondani, hogy beszélgetést akárki kezdhet akárkivel, aztán lesz ami lesz.

23/f

2012. nov. 9. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!