Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jön be egy 19-20 éves srácnak? Mármint milyen lányok jönnek be?
a kort azért írtam, hogy ilyen idős srácok jelezzenek vissza, talán érettebbek, mint a 15 éves srácok. Persze nem mindig van így
a lényeg, hogy milyen lányok jönnek be a srácoknak?
1. vagyok: Ha egy lánnyal szót értek, okos, vicces, hasonló az életszemlélete mint nekem, akkor már barátkoznék vele. Ha csini, szép, külsőre is tetszik, akkor akár járnék is vele. A közös érdeklődési kör nem annyira fontos, így marad időm egyedül is illetve a saját dolgaimra pl autószerelés. Sokan mondják, hogy a szépség belülről fakad, van benne igazság, de egy tartós kapcsolathoz igenis kell a vonzalom. Persze sok korombeli még egész másképp gondolja.. Én már kinőttem a minden lányt megdugnék korszakból. Ha a te kiszemelted is, akkor nagyjából ez a helyzet.
Üdv: 21/F
Nagyon köszönöm! Léteznek még értelmes fiúk.
Igazából tényleg az a baj a legtöbb pasival, hogy csak egy alkalomra akarnak egy csajt. Én pedig pont az a típus vagyok, aki nem hagyja magát és emiatt tovább is lépnek a fiúk egy olyan lányhoz mennek akit könnyebb elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!