Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a jelei egy harmincas pasinál ha oda van érted? Mármint nagyon tetszel neki!
Mármint érett férfi és nem kisfiú, hát nézd változni fog ismered- e vagy nem, mennyire vagytok közeli viszonyban satöbbi satöbbi. De minden képp ki fogja mutatni olyan jelekkel amit megértessz és nem kell filozófálj rájta, hogy megcsókolt vagy csak elcuppant a szája példa képp.
Nem tartok felsorolást mert temérdek van.
Előző. De igen, sokszor így van. Egy 20-as évek elején járó pasit aligha lehet lekötni, mivel ő még bulizni akar, ki akarja élni az életét. Aztán a 23-24 évesektől kezdődik az, hogy "na akkor én most már komolyabb kapcsolatot akarok".
Én így látom.
Engedd meg, hogy felhomályosítsam dolgot egy huszonkevés esztendős férfiember szemszögéből: minden probléma nélkűl meg lehet állapodni egyetlen egy nő mellett és élhet ez mellett tisztességesen, hogy a partnered megsértenéd megbántanád megaláznád megcsalnád vagy elhanyagolnád.
Ezt én és még jó pár barátom férfi társam így látjuk. Lehet hozni az ellenérveket és verni a mellkast, hogy akkor is férfi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!