Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen fiúk jönnek be? (Lent)
Figyelt kérdés
Osztályban van egy idióta aki baxtatja a csajokat,és mindig rajta lógnak..
De le se tojják a többieket,én pl: kedves,aranyos,magas vagyok 186 cm,és átlagos testfelépítésű..
Nem szokásom hogy a lányokat sértegetem,de akkor is folyton azzal foglalkoznak..
14F
2012. okt. 31. 23:30
1/4 anonim válasza:
velem is ez van ... de csak 180 centi vok :PP utálom azt a kölyköt
2/4 anonim válasza:
Ha jól szájon vágod azt az idiótát, majd rád is felfigyelnek!(vagy nem...)
3/4 A kérdező kommentje:
Egyszer már majdnem kihozta belőlem,hogy szájba verem de megsajnáltam..
Azt hitte jó vicc hogy üveggel spriccelget másokat,először az egyik haveromat,aki nem csinált semmit utána engem spriccelt le az üveggel,fölkeltem és oda szorítottam a falhoz,azóta már nem jut az eszébe hogy engem spriccelgessen....
2012. okt. 31. 23:42
4/4 anonim válasza:
Nekem is inkább azok a fiúk jönnek be akik feltűnőek, van önbizalmuk meg ilyenek. Sajnos ez így van, de biztos lesz majd egy olyan lány akinek te tetszel.:) És egyébként ez a lányoknál is így megy hogy amelyik lány a leghangosabb és legmagabiztosabb az jön be a fiúknak..Nálunk is ez van az osztályban hogy van egy lány akibe minden fiú szerelmes pedig nem egy olyan hú de szép lány, inkább átlagos mégis mindenkinek ő tetszik.:/ 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!