Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen dumák jönnek be egy pasinál?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy egyszerűen ha megtetszik egy srác, odamenjek hozzá és csak spontán kérdezzem meg hogy van, mi újság vagy mást ajánlotok?2012. nov. 3. 21:04
11/26 anonim válasza:
hozzám odajött egyszer 1 lány, köszönt és mosolygott, mégis sikeres volt :D
12/26 A kérdező kommentje:
nah pont ez az. Milyen jeleket küldjek neki? Te miből jönnél rá, hogy tetszel egy lánynak?
2012. nov. 3. 21:45
13/26 anonim válasza:
nem kellett rájönni csak elkezdtem beszélgetni vele és szép lassan éreztem h nem bánná ha lenne vmi :)
amúgy az ilyen spéci jelekhez nem értek azt 1 lánytól kérdezd sztem :D
14/26 A kérdező kommentje:
én odamentem a sráchoz, köszöntem neki rámosolyogtam ő meg visszaköszönt és visszamosolygott...egyszer volt hogy ő köszönt előbb és rám mosolygott, az nagyon jól esett, viszont azóta is csak ennyi van. Ez már több, mint egy hónapja, hogy így megy
2012. nov. 3. 21:50
15/26 anonim válasza:
akk mind2en féltek, javaslom fb-n kezdeni az első beszélgetéseket :)
16/26 A kérdező kommentje:
nem szokott fent lenni fb-on. És én odamennék hozzá, ha nem lenne mindig valakivel...vagyis valamikor egyedül látom, de akkor meg lesokkolok, nem tudom, mit kérdezzek tőle
2012. nov. 3. 21:54
17/26 anonim válasza:
hát ha nem mer szólni ő se akk te hiába kérdezel nem nagyon lesz folyamatos beszélgetés és nem is túl szerencsés ha a lány viccelődik a fiú meg mosolyog v nevetgél :S fordítva nagyon jól elmegy de így nem.
sok ilyen van ettől függetlenül , de ilyenkor mindig chaten oldódik meg a probléma és még úgy is nehéz átszokni a valóságba
18/26 anonim válasza:
ide válaszolnék: sose szabad feladni :) csak a chat nagyban megkönnyítené a dolgokat.
vannak egyébként közös óráitok v bármi programotok?
19/26 A kérdező kommentje:
aha, vannak, de az egész évfolyam ilyenkor együtt van és csakúgy odamenjek tényleg hozzá és semmi olyasmi nem kell, hogy...nah jó ez hülyén fog hangzani, de semmi olyan nem kell, hogy leejtsem a tollam, vagy "nekimenjek" véletlenül
2012. nov. 3. 22:10
20/26 anonim válasza:
nem szükséges de poénnak lehet ilyet h aztán vajon föl veszi -e :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!