Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem válaszol nekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem válaszol nekem?

Figyelt kérdés

Elöljáróban magamról annyit, hogy nem vagyok se egy bulizós, se egy társasági ember, barátaim úgyszólván nincsenek, csak haverok, nem mintha bajom lenne az emberekkel, csak így alakult kezdettől fogva.

Nemrégiben regisztráltam egy társkeresőre, ahol egy lány úgy döntött ír nekem, azóta pár napig leveleztünk egymással, múlt hétvégén találkoztunk is, 3 órát beszélgettünk egy kávézóban, majd elhívtam moziba nemrég, (3 napja) és azóta semmit nem válaszolt, pedig legutóbb aktív is volt online. Az első randi maga nem volt valami felszabadult, de gondolom ez normális másoknál is (nem sok randim volt ezelőtt). Ő egyébként szereti a társaságot, vannak barátai, és állandóan fesztiválozik meg koncertekre jár. Az az érdekes, hogy még mielőtt találkoztunk elmondtam neki hogy én inkább befelé forduló típus vagyok, erre még azt válaszolta, hogy dicséri az őszinteségem, és hogy nagyon sok dologban hasonlítunk.

Már eldöntöttem hogy ha ma nem válaszol, felhívom, amit eddig azért nem tettem, hogy gondolja csak azt, hogy nekem is van saját életem...

Szóval valaki női fejjel el tudná árulni mi járhat a fejében???

2012. nov. 2. 08:33
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ja és 23/F ő pedig 20/L
2012. nov. 2. 08:34
 2/12 anonim ***** válasza:
Én fiú vagyok és sztem nem akarja Veled hosszabb távon tartani a kapcsolatot. Nem jó ötlet, hogy felhívd, mert akkor nyomolúsnak fogsz tűnni. Tudom, hogy rossz érzés, de lesznek még ilyenek, mire megtalálod az igazit.
2012. nov. 2. 08:50
 3/12 A kérdező kommentje:
Jó de én képtelen vagyok csak így ennyiben hagyni, még azt se kérdezzem meg mi van vele? Nem akarom szemére hányni hogy miért nem válaszolt, meg miért tűnt el.
2012. nov. 2. 09:00
 4/12 anonim ***** válasza:
hívd fel
2012. nov. 2. 09:33
 5/12 A kérdező kommentje:
Középutat választottam, küldtem neki SMS-t hogy hogy van, hogyha erre se válaszol akkor szerintem tényleg nem akar velem találkozni...
2012. nov. 2. 10:06
 6/12 anonim ***** válasza:
majd írd de hogy mit írt/írt-e :)
2012. nov. 2. 10:17
 7/12 anonim ***** válasza:

Jól döntöttél, mert egyértelmű választ kapsz, akkor is ha válaszol és akkor is ha nem.

S bizony készülj fel, hogy a nők ilyenek. Ezt nem negatívan mondom, de ez gyakori. Hogy az első randin szemtől-szembe minden jónak tűnik neked aztán eltűnnek, mert nekik meg mégsem volt olyan jó, s nem adnak magyarázatot. Kényelmesebb ez így, csak így van pár nem kellemes napod. De túléled ha nem jön össze.

Te mindent megtettél, s ha nem megy, akkor minek erőltetni? Ez az ő döntése, el kell fogadd.

2012. nov. 2. 10:46
 8/12 A kérdező kommentje:
Jó de ő abszolút nem cicababa vagy ilyesmi, sosem jár diszkóba vagy ilyesmi, tökre lelkesen leveleztünk eddig meg minden, mondta is hogy nagyon jófej srácnak tűnök, aztán egy kicsit lámpalázas is volt mikor találkoztunk, meg is beszéltük hogy még találkozunk meg beszélünk neten, de azóta semmi...
2012. nov. 2. 10:55
 9/12 A kérdező kommentje:

Azt írta hogy nagyon aranyos jófej srác vagyok, de mikor találkoztunk és beszélgettünk az elég nyögvenyelős volt és nem volt meg neki az a huuuu érzés. Azt is mondta személy szerint megmaradna a haveri szinten.

Úgyhogy finoman elküldött engem. Végül mondtam én se bánnám ha csak barátok lennénk, végül is semmit nem tehetek már...

2012. nov. 2. 13:29
 10/12 anonim ***** válasza:
Most írnám, hogy én megmondtam, de nem akarok bunkónak tűnni és együtt érzek Veled :(
2012. nov. 2. 21:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!