Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mekkora eséllyel jön el velem egy lány moziba ha csak úgy leszólítom?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék most barátnőt de hiányzik a lány társaság néha. És semmi hátsó szándékom nem lenne, bár ezt nem tudom h lehet éreztetni? :D2012. nov. 1. 21:18
11/15 A kérdező kommentje:
Hát le nem vágnék semmit magamról :D de azért egyértelmű lenne.
Vmi jó horror?
2012. nov. 3. 17:46
12/15 anonim válasza:
Nem is úgy értettem. XD Ja, a horror rendben van, csak ne valami unalmas akciós vagy autós film legyen. :)
13/15 A kérdező kommentje:
Hát pedig azt mondják fiúknál az a biztos megoldás :DD
Fujj.. az autósakat utállom.. olyan gagyi mind..
Az izgalmas akciót szeretem, meg a vigjátékot, de a horror a legjobb :)
2012. nov. 3. 18:09
14/15 anonim válasza:
:D
Hát igen, de a horror közül is csak az jó, aminek van története, tartalma, nem csak a vérengzésről szól. Mert ha van sztorija, akkor nyilván izgalmasabb , na meg persze félelmetesebb. ^^
15/15 A kérdező kommentje:
én is az olyat szeretem, de nyugi nem olyat amiben nőket aláznak meg :D
amúgy hány éves vagy? (nem azért mert járni akarnék :D )
2012. nov. 3. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!