Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mekkora eséllyel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mekkora eséllyel jön el velem egy lány moziba ha csak úgy leszólítom?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék most barátnőt de hiányzik a lány társaság néha. És semmi hátsó szándékom nem lenne, bár ezt nem tudom h lehet éreztetni? :D
2012. nov. 1. 21:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hát úgy kb. semmi esély nincs rá, hogy eljöjjön :D
2012. nov. 1. 21:35
 2/15 A kérdező kommentje:
De nem lehet összehaverkodni velük, én olyan barátságos vagyok :)
2012. nov. 1. 21:39
 3/15 anonim ***** válasza:
Ha a mozipenztar elött allo sorbol valasztasz ki egy lanyt, az jo esellyel beül veled valami filmre.
2012. nov. 1. 21:51
 4/15 A kérdező kommentje:

de ott tuti nincsenek egyedül :S multkor pont oda ültem le a padra, de egy szingli csaj se jött.. de mégcsak olyan se aki a bnőével jött volna mert akár úgy is csatlakoznék, meghívnám mind2-t :)

eleve alig van mozgás a mozipénztárnál ahol voltam legalábbis nem volt szinte senki

2012. nov. 1. 22:01
 5/15 anonim ***** válasza:
Ha nagyon jó a szöveged meg szimpatikus is vagy,akkor van rá esély hogy elmegy veled egy filmre,bár azonnal nem hiszem,általában az emberek elfoglaltak,és nem céltalanul lődörögnek a városban.Ha a csajt jó hangulatban kapod el,meg annyira nem is siet,összehaverkodhatsz vele,és majd egyszer beül veled egy filmre.
2012. nov. 1. 22:11
 6/15 anonim ***** válasza:
Szarik mind a fejedre nagyívben. A nőkbe azt nevelik eleve bele apukáék, hogy idegenekkel szóba ne állja csak úgy, féljél ám tőlük nagyon!! mert sok az aljas ember, aki megerőszakol, megver, elrabol, és elad prostinak! Honnat tudod te,hogy ki milyen, milyen szándékkal akar hozzád közeledni. Vigyázzáá ám nagyon kislányom, mert könynen pórul jársz. Ezek a birka nők meg jól be lettek idomítva, és szimpátia, heteken át tartó partner kiismerés nélkül szarnak a te fejedre! Miért is menne el veled moziba? Ki vagy te? Egy vaidegen ,akiről semmit nem tud. Lehet,hogyha megismerne, egy nagy seg-gfejnek tartana. A nők meg 10- ből 9 nem bevállalós. Főleg moziba miért is menne egy vadidegennel, az arról szól,hgoy bámulják bamba pofával a filmet, közben meg összebújnak, mert már egy ideje szeretik egymást. Aki nem szeret, mert idegenkedik tőled, az miért bújna oda hozzád?? Vagy az annyira izgat, ha egy vadidegen nő leüll melléd a moziba, közöd nincs hozzá, csak nézitek a filmet? Szerintem nem nagy szám. Ezt a terved én hagynám a fenébe a helyedben.
2012. nov. 1. 22:16
 7/15 A kérdező kommentje:
Pont h nem ilyenek az itteni lányok, barátságosak és 5 perc után lehet velük hülyéskedni, én pedig nem összebújósat akarok játszani és nem is szexelőset.. a haveroddal te nem szoktál moziba menni kedves utolsó? v vele is ölelgetitek egymást közbe? :D
2012. nov. 1. 22:21
 8/15 anonim ***** válasza:

Szerintem van olyan akit ha spontán leszólítasz elmenne veled moziba...nah persze nem rögtön mentek el, mivel valószínűleg akad tennivalója...én biztos örülnék ha egy srác csak úgy az utcán leszólítana, h nem lenne-e kedvem moziba menni vele...főleg ha közös a szimpátia

18/l

2012. nov. 3. 15:22
 9/15 A kérdező kommentje:
Kedves előző lány: és velem van rá esély h így elsőre megvan a közös szimpátia? :D
2012. nov. 3. 15:32
 10/15 anonim ***** válasza:
Hát ha egyértelművé tenné a srác, hogy csak barátság, akkor lehet, mennék. De ez attól is függ, hogy milyen filmet akar megnézni. ^^"
2012. nov. 3. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!