Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden esetben, ha megismerek egy helyes, jófej, közvetlen csajt, kiderül, hogy már foglalt. Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
2008. máj. 22. 13:59
21/24 anonim válasza:
pontositani szeretnek mert pl en szoke vagyok (termeszetes szoke) es egyaltalan nem cicababa vagyok. Igen jo kulsovel, apolt, kiallassal, jo kisugarzassal, mosolygos lany vagyok. Intelligens magasan kepzett magas karriert befutott. Most nem bekepzeltsegbol irom. masok mondtak. egyaltalan nem mondhato vagyok plaza cicanak. Nekem a ferfiakkal pont az a gondom h elijednek tolem mert megvan bennem mind az a tulajdonsag amit keresnek es el sem hiszik h letezik ilyen es beijednek h ok nem perfect hozzam kepes. es nem eleg jok nekem. en meg ezert nem talalok partnert... tehat szep kulso, intelligencia, karrier, kedvesseg, haziassag egy ultiben szerintem igy tapasztalatbol mondom inkabb csapas mint aldas. sokszor kivanom barcsak egyszerubb lennek kicsivel csunyacskabb vagy kicsivel butacskabb az eletem sokkal de sokkal egyszerubb lenne. Lenyeg ne a tokeleteset keresd hanem ahogy az elottem levo irta az egyedit. ami megfog teged egy lanyban. tudom nehez mert nekem is mar mondtak adjam lejjebb az igenyeimet... csak sajnos en sem tudtam olyan fiuval osszejonni akihez nem vonzodom fizikalisan meg akkor sem ha tudom h baromi rendes es jo partnerem lenne...
22/24 anonim válasza:
160 bpm? lol. Én zenélek és nálunk a leglassabb szám 180 bpm :D Amúgy én is voltam ilyen helyzetben, de azóta megváltoztak az igényeim =)
23/24 A kérdező kommentje:
Ecsém, lehet, hogy ismerjük is egymást :D:D:D
2008. máj. 29. 21:38
24/24 A kérdező kommentje:
A szőke lánynak: nagyon sajnálom :( De nekem a szőkék is bejönnek, ha intelligensek :)
2008. máj. 29. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!