Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden esetben, ha megismerek egy helyes, jófej, közvetlen csajt, kiderül, hogy már foglalt. Miért lehet ez?
a többiekkel egyetértek....attól hogy külsőre nem feltétlenül az a szuper leányzó, akkor figyeld meg. lehet kedves imádnivaló és szereted. nem mind1 akkor ha barna a haja és szemüveges? [nem szőke - mostani kedvenc ]
amugy én vagyok a kivétel :D [most nem azért] de nekem is az önbizalmammal van probléma, és hogy hogyan oldódhatnék fel...nagyon nehezen ismerkedem, félek az újtól...várok a hercegemre...kitudja meddig :D
a PB-t én is szeretem :D a mátrixot is láttam :D mosolygós is vagyok csak épp barátkozni nem tudok egykönnyen [mármint nem hogy goromba vagyok hanem hogy nem tudom mikor mit mondjak, félek mások esetleg negativ véleményétől] :D
valószinüleg másnak is van hasonló problémája mint nekem, és ezért nem találod meg...mert nem olyan feltünő!
ne keresd görcsösen, a szerelem rád talál (énis ezt várom)
nemtudom hány éves vagy :) de nagyon sok sikert kivánok!
[egy 15éves lányka]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!