Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minden esetben, ha megismerek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden esetben, ha megismerek egy helyes, jófej, közvetlen csajt, kiderül, hogy már foglalt. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés
2008. máj. 22. 13:59
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek az eddigi válaszokat, értékeltem is őket. :)
2008. máj. 22. 17:46
 12/24 anonim ***** válasza:

a többiekkel egyetértek....attól hogy külsőre nem feltétlenül az a szuper leányzó, akkor figyeld meg. lehet kedves imádnivaló és szereted. nem mind1 akkor ha barna a haja és szemüveges? [nem szőke - mostani kedvenc ]

amugy én vagyok a kivétel :D [most nem azért] de nekem is az önbizalmammal van probléma, és hogy hogyan oldódhatnék fel...nagyon nehezen ismerkedem, félek az újtól...várok a hercegemre...kitudja meddig :D

a PB-t én is szeretem :D a mátrixot is láttam :D mosolygós is vagyok csak épp barátkozni nem tudok egykönnyen [mármint nem hogy goromba vagyok hanem hogy nem tudom mikor mit mondjak, félek mások esetleg negativ véleményétől] :D

valószinüleg másnak is van hasonló problémája mint nekem, és ezért nem találod meg...mert nem olyan feltünő!

ne keresd görcsösen, a szerelem rád talál (énis ezt várom)

nemtudom hány éves vagy :) de nagyon sok sikert kivánok!

[egy 15éves lányka]

2008. máj. 22. 18:55
 13/24 A kérdező kommentje:
OMG te lenyomoztál wiwen :O:O:O nemgyenge :D
2008. máj. 22. 19:08
 14/24 A kérdező kommentje:
Jaj :D szenilis vagyokmá :S
2008. máj. 22. 19:08
 15/24 A kérdező kommentje:
Na, érdemi válasz: 15 évesen még nekem se voltak ilyesmi problémáim, az a probléma, hogy azóta eltelt 8 év, és a fenti dolog minden esetben 100%-os pontossággal teljesült. De egyébként kösz a választ :)
2008. máj. 22. 19:10
 16/24 A kérdező kommentje:
Ja és van egy (szintén foglalt) csaj, aki szerintem a legszebb lány a Földön (én természetesen nem jövök be neki), és ő történetesen barna hajú és szemüveges. Ahogy én is.
2008. máj. 22. 19:12
 17/24 anonim ***** válasza:
ráhináztam akkor :D azthittem teis a szőke cicákra vagy rábukva :D iwiw? nem valszinü h én voltam :D hát figyeld meg több "legszebb lány a földön" is van :) néha annyi szép lányt látok nemigaz pasiból ritka az olyan szexi-helyes mint csajból a bájos-szép :D wáá miért nem pasi wok?! :D
2008. máj. 22. 19:14
 18/24 A kérdező kommentje:
Az, hogy férfiból kevesebb a szép, az azért van, mert ti nők, válogatósabbak vagytok, mint mi, férfiak - biológiai alapja van. A wok pedig egy főzőeszköz :)
2008. máj. 22. 19:22
 19/24 anonim ***** válasza:
:P bleee! nyertél :P :) na már többet nem irok! szia :) és sok sikert :) (K)
2008. máj. 22. 19:29
 20/24 A kérdező kommentje:
Kösz :D
2008. máj. 22. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!