Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden esetben, ha megismerek egy helyes, jófej, közvetlen csajt, kiderül, hogy már foglalt. Miért lehet ez?
Ezt írtad: "helyes, jófej, közvetlen csajt".
A helyes alatt mit értessz?
Amúgy meg lehet, hogy a nagy átlag közé tartozol, akiknek ezek a csajok jönnek be, ezek tetszenek.Ezért ezek a lányok kelendőbbek.
Szerintem próbáld keresni az egyedit. Amitől más a lány, mint az átlag.
Ismerkedj nagyon-nagyon sokat. Nem hiszem, hogy neked sablon lány kellenne. A helyes, jófej, közvetlen az sok mindenkire illik.
Próbálj más tulajdonságot nézni: kedves, segítőkész, mosolygós, életvidám, kicsit "őrült".
Remélem tudtam segíteni.
Sok sikert.
A "kedves, segítőkész, életvidám" az a jófejség része. Sajnos ugye a kérdésnél adott a karakterszám és azt is tudom, hogy az emberek nem szeretnek sokat olvasni.
Ismerkedés az történik, csak eddig mindig a fenti szituáció lett az eredménye.
Egyediség terén ez lenne az ideális, de álmodni se merek róla: nagyon gyors zenét szerető (160 [url] [link] Mátrix-rajongó, Prison Break-rajongó, picit kocka :D
Ez azért van, mert egy helyes, jó fej és közvetlen csajnak körülbelül egy napba kerül új pasit fogni, ha akar.
Azt viszont semmiképpen nem ajánlom, hogy olyannal járj, aki nem tetszik, szerintem érthető okokból. A közvetlenségből viszont lejjebb adhatsz, ugyanis lehet, hogy a sarokban ücsörgő és egyébként szép lány nem azért ül ott, mert antiszociális, vagy mert bunkó, hanem azért, mert félénk, és csak arra vár, hogy valaki megszólítsa.
-G-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!