Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minden esetben, ha megismerek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden esetben, ha megismerek egy helyes, jófej, közvetlen csajt, kiderül, hogy már foglalt. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés
2008. máj. 22. 13:59
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Mert aki "megfog" egyszer egy ilyen csajt, az nem engedi el. Vagy ha igen, akkor baromi hülye.
2008. máj. 22. 14:33
 2/24 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el, hogy csak a "selejtek" (rondák, antiszociálisak) egyedülállók :S
2008. máj. 22. 14:56
 3/24 anonim ***** válasza:
mert a fiúk nagy többsége olyan felszínes, mint te, és gyorsan lestoppolják az ilyen lányokat, akiknek nagy részét meg sem érdemelitek, esélyt sem adva a "selejtnek".
2008. máj. 22. 15:03
 4/24 A kérdező kommentje:
Tehát jöjjek össze valakivel aki nem tetszik egyáltalán és/vagy antiszociális? Szerintem mindkettőnknek szar lenne...
2008. máj. 22. 15:15
 5/24 anonim ***** válasza:
Egyrészról szó sincs arról, hogy olyannal gyere össze, aki nem tetszik, másrészről viszont nehogy már csak a külső számítson. Nekem is volt olyan pasim, aki nem volt egy hűdeszépség (azért nem volt ronda! :)), mégis nagyon imádnivaló volt, sőt, idővel "az én szememben" megszépült...
2008. máj. 22. 15:35
 6/24 A kérdező kommentje:
Szerintem lemaradtál a kérdés első mondatának 7. és 8. szavairól, amik ugyanolyan lényegesek ahogy a 6. is - és ez a másik nemnél is így van - magad is mondod, hogy "azért nem volt ronda". Egyébként valami érdemi választ kérek :) (bár lehet, hogy tényleg nem érdemlem meg, hogy egy nekem tetsző és normális csajom legyen)
2008. máj. 22. 15:52
 7/24 anonim ***** válasza:

Ezt írtad: "helyes, jófej, közvetlen csajt".

A helyes alatt mit értessz?

Amúgy meg lehet, hogy a nagy átlag közé tartozol, akiknek ezek a csajok jönnek be, ezek tetszenek.Ezért ezek a lányok kelendőbbek.

Szerintem próbáld keresni az egyedit. Amitől más a lány, mint az átlag.

Ismerkedj nagyon-nagyon sokat. Nem hiszem, hogy neked sablon lány kellenne. A helyes, jófej, közvetlen az sok mindenkire illik.

Próbálj más tulajdonságot nézni: kedves, segítőkész, mosolygós, életvidám, kicsit "őrült".

Remélem tudtam segíteni.

Sok sikert.

2008. máj. 22. 15:58
 8/24 A kérdező kommentje:

A "kedves, segítőkész, életvidám" az a jófejség része. Sajnos ugye a kérdésnél adott a karakterszám és azt is tudom, hogy az emberek nem szeretnek sokat olvasni.

Ismerkedés az történik, csak eddig mindig a fenti szituáció lett az eredménye.

Egyediség terén ez lenne az ideális, de álmodni se merek róla: nagyon gyors zenét szerető (160 [url] [link] Mátrix-rajongó, Prison Break-rajongó, picit kocka :D

2008. máj. 22. 16:11
 9/24 A kérdező kommentje:
bocs, szóval: [link] :D
2008. máj. 22. 16:12
 10/24 anonim ***** válasza:

Ez azért van, mert egy helyes, jó fej és közvetlen csajnak körülbelül egy napba kerül új pasit fogni, ha akar.

Azt viszont semmiképpen nem ajánlom, hogy olyannal járj, aki nem tetszik, szerintem érthető okokból. A közvetlenségből viszont lejjebb adhatsz, ugyanis lehet, hogy a sarokban ücsörgő és egyébként szép lány nem azért ül ott, mert antiszociális, vagy mert bunkó, hanem azért, mert félénk, és csak arra vár, hogy valaki megszólítsa.

-G-

2008. máj. 22. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!