Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnék ismerkedni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék ismerkedni? Miért nincs szerencsém a fiúkkal? (kép)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a gondom, hogy valamiért soha nem jön össze semmi, ami a kapcsolataimat illeti.

22 éves lány vagyok, egyetemre járok, tehát nem vagyok egy üresfejű liba, igényes vagyok, adok a megjelenésemre. Még sincs szerencsém...

Arra is gondoltam, hogy talán a kinézetemmel van a gond.

1. kép:

[link]

2. kép:

[link]

3. kép:

[link]

4. kép:

[link]

5. kép:

[link]

Nem értem, mi a baj. Kedves vagyok, jó a humorom is, nem is vagyok igazán visszahúzódó típus, mégse tudok olyan fiút találni, aki komoly párkapcsolatban gondolkozna velem. Hogyan tudnék rendes, normális fiúkkal ismerkedni, nem csak olyanokkal, akik az egy éjszakás kalandokra hajtanak...?

Egy 22 éves lány

2012. okt. 31. 19:56
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
Az egészalakos kép is jól jönne.Lehet az nem bejövős az embereknek.
2012. nov. 24. 20:05
 42/53 A kérdező kommentje:
Hát, egész alakos kés azért nincs, mert általában telóval fényképezek, azzal meg elég nehéz egész alakos képet csinálni, már csak a karom hosszából adódóan is. :D
2012. nov. 24. 20:08
 43/53 A kérdező kommentje:
*kép
2012. nov. 24. 20:08
 44/53 A kérdező kommentje:

Tessék, a bal oldali vagyok én:

[link]

2012. nov. 24. 20:11
 45/53 anonim ***** válasza:
Kicsit molett, de ez szerintem nem kizáró ok. Sok hasonló alakú csajnak nagyon könnyen összejön.
2012. nov. 24. 20:24
 46/53 anonim ***** válasza:
Viszont talán más stílusú ruhákat javasolnék...
2012. nov. 24. 20:25
 47/53 A kérdező kommentje:
Ez csak gólyabál volt, az utcán azért természetesen nem így járok. :D
2012. nov. 24. 20:32
 48/53 anonim ***** válasza:
Hát testalkatom vékonyabb mint a tied,de még mindig duci...szinte észrevehetetlen :(
2012. nov. 24. 20:43
 49/53 anonim ***** válasza:
Nagyon rossz a kisugárzásod. Ránézésre egy szűz hárpiának tűnsz. De hogy mit keresel egy villamosmérnök szakon? Ez sem normális...
2012. dec. 10. 16:08
 50/53 A kérdező kommentje:

Nem vagyok szűz. És nem értem, miért baj, ha egy lány villamosmérnöknek tanul? Engem ez érdekel, kész, pont.

De most szerintetek tényleg ennyire nagy hátrány lenne az alakom? Ennyi? Ezért vannak gondjaim az ismerkedésben?

Csak próbálom megérteni a férfiak logikáját, mert láthatóan adok magamra, ápolt vagyok, és nem értem, hogy ha van rajtam egy pici plusz, az máris ekkora baj a férfiaknak? :S

2013. jan. 1. 14:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!