Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék ismerkedni? Miért nincs szerencsém a fiúkkal? (kép)
Sziasztok!
Az a gondom, hogy valamiért soha nem jön össze semmi, ami a kapcsolataimat illeti.
22 éves lány vagyok, egyetemre járok, tehát nem vagyok egy üresfejű liba, igényes vagyok, adok a megjelenésemre. Még sincs szerencsém...
Arra is gondoltam, hogy talán a kinézetemmel van a gond.
1. kép:
2. kép:
3. kép:
4. kép:
5. kép:
Nem értem, mi a baj. Kedves vagyok, jó a humorom is, nem is vagyok igazán visszahúzódó típus, mégse tudok olyan fiút találni, aki komoly párkapcsolatban gondolkozna velem. Hogyan tudnék rendes, normális fiúkkal ismerkedni, nem csak olyanokkal, akik az egy éjszakás kalandokra hajtanak...?
Egy 22 éves lány
Nekem tetszel, de nem vagy pont az ideálom külsőre. Ettől függetlenül megismerhetnélek, és párkapcsolat is lehetne... nem a tökéletes külsőt keresem, hanem azt nézem, hogy nagyjából oké, nem bányarém egy csaj, valahol tetszik is, stb, és ismerjük meg... ha oké akkor oké.
4. képen túl sok nekem a smink, csak hogy kritikát is írjak. :)
Am. tök jó csaj vagy...
[27F]
Köszönöm szépen a sok választ és visszajelzést.
Sajnos a legutóbbi kapcsolatom csak pár hétig tartott, nem nagyon tudtuk megoldani, hogy találkozzunk és nagy volt a távolság... :/
Nekem tetszel, hová jársz egyetemre?
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!