Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék ismerkedni? Miért nincs szerencsém a fiúkkal? (kép)
Sziasztok!
Az a gondom, hogy valamiért soha nem jön össze semmi, ami a kapcsolataimat illeti.
22 éves lány vagyok, egyetemre járok, tehát nem vagyok egy üresfejű liba, igényes vagyok, adok a megjelenésemre. Még sincs szerencsém...
Arra is gondoltam, hogy talán a kinézetemmel van a gond.
1. kép:
2. kép:
3. kép:
4. kép:
5. kép:
Nem értem, mi a baj. Kedves vagyok, jó a humorom is, nem is vagyok igazán visszahúzódó típus, mégse tudok olyan fiút találni, aki komoly párkapcsolatban gondolkozna velem. Hogyan tudnék rendes, normális fiúkkal ismerkedni, nem csak olyanokkal, akik az egy éjszakás kalandokra hajtanak...?
Egy 22 éves lány
Nekem is tetszel, szép lány vagy. Nem kell ahhoz bombázó szépségkirálynőnek lenned, hogy bejöjj egy fiúnak.
Azt el tudom képzelni, hogy mennyivel több fiú van a villamosmérnöki szakon. XDDD Talán csak a bőség zavara?
30/F
nekem határozottan bejössz. lehet csak olyanokat fogtál ki akik nem akarnak komoly kapcsolatot. várd meg az igazit! nem vagy elkésve, nyugi! sztem fog menni.
F
Az a gond, hogy fiúkkal akarsz ismerkedni. Férfiakkal kellene... 5 év vagy akár több év korkülönbség nem árt.
Persze lehet találni korosztályodban is olyan férfit, aki komolyan gondolja, de sokkal nehezebben!
"Férfiakkal kellene... 5 év vagy akár több év korkülönbség nem árt."
Ezt mondani könnyű, de nekem pl. sosem jöttek be az ennyivel idősebbek.
Sziasztok!
Megfogadtam a jó tanácsot, már nem tudom, ki írta, de próbálkozom a kicsit kevesebb sminkkel, és épp növesztem a hajamat is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!