Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnék ismerkedni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék ismerkedni? Miért nincs szerencsém a fiúkkal? (kép)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a gondom, hogy valamiért soha nem jön össze semmi, ami a kapcsolataimat illeti.

22 éves lány vagyok, egyetemre járok, tehát nem vagyok egy üresfejű liba, igényes vagyok, adok a megjelenésemre. Még sincs szerencsém...

Arra is gondoltam, hogy talán a kinézetemmel van a gond.

1. kép:

[link]

2. kép:

[link]

3. kép:

[link]

4. kép:

[link]

5. kép:

[link]

Nem értem, mi a baj. Kedves vagyok, jó a humorom is, nem is vagyok igazán visszahúzódó típus, mégse tudok olyan fiút találni, aki komoly párkapcsolatban gondolkozna velem. Hogyan tudnék rendes, normális fiúkkal ismerkedni, nem csak olyanokkal, akik az egy éjszakás kalandokra hajtanak...?

Egy 22 éves lány

2012. okt. 31. 19:56
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
Még mindig tök jó csaj vagy, és még mindig örülnék egy ilyen barátnőnek ezek alapján, amiket láttam, olvastam.:P
2012. nov. 14. 21:41
 32/53 anonim ***** válasza:
23%
meglovagolhatnál :D
2012. nov. 14. 21:54
 33/53 anonim ***** válasza:
Szerintem picit kivilágosíthatod a hajadat, és növeszd meg, vagy pedig vágasd rövidebbre, de ez az a félhosszúság ami a sehogy sem ál kategória. ( ezt most nem bunkóságból írom, hanem szerintem jobban álna! ) :)) 16/L
2012. nov. 14. 22:03
 34/53 anonim ***** válasza:

Nekem is tetszel, szép lány vagy. Nem kell ahhoz bombázó szépségkirálynőnek lenned, hogy bejöjj egy fiúnak.

Azt el tudom képzelni, hogy mennyivel több fiú van a villamosmérnöki szakon. XDDD Talán csak a bőség zavara?

30/F

2012. nov. 14. 22:25
 35/53 anonim ***** válasza:
100%

nekem határozottan bejössz. lehet csak olyanokat fogtál ki akik nem akarnak komoly kapcsolatot. várd meg az igazit! nem vagy elkésve, nyugi! sztem fog menni.

F

2012. nov. 14. 22:37
 36/53 anonim ***** válasza:
Az előttem hozzászólók kb. mindent leírtak, amit tanácsolni tudnék, esetleg még annyit tennék hozzá, hogy használj alapozót, és barna helyett arany szemhéjfestéket használj, mert az kiemeli a szemeidet. :)
2012. nov. 14. 23:16
 37/53 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy fiúkkal akarsz ismerkedni. Férfiakkal kellene... 5 év vagy akár több év korkülönbség nem árt.

Persze lehet találni korosztályodban is olyan férfit, aki komolyan gondolja, de sokkal nehezebben!

2012. nov. 15. 07:01
 38/53 anonim ***** válasza:
100%

"Férfiakkal kellene... 5 év vagy akár több év korkülönbség nem árt."

Ezt mondani könnyű, de nekem pl. sosem jöttek be az ennyivel idősebbek.

2012. nov. 15. 13:22
 39/53 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Megfogadtam a jó tanácsot, már nem tudom, ki írta, de próbálkozom a kicsit kevesebb sminkkel, és épp növesztem a hajamat is. :)

[link]

2012. nov. 24. 19:49
 40/53 anonim ***** válasza:
100%
Én attól tartok, hogy nem véletlenül nem tettél ki egészalakos képet.
2012. nov. 24. 20:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!