Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz ha a csaj fizet randin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha a csaj fizet randin?

Figyelt kérdés

2012. okt. 31. 13:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nagyon sok más egyéb sincsen leírva illemtankönyvekben: ezeket úgy hívjuk, hogy íratlan szabályok. Ha meg abból indulunk ki, hogy az első randi az "csak" ismerkedés, ami vagy beválik vagy nem, erről is másként gondolkozom. Ugyanis miért is ne alapon senkivel nem randiztam soha és nem is fogok. Magyarul olyannal randizom, akivel kapcsolatban rögtön érzem azt a bizonyos pluszt és fordítva. Egyébként elárulom, hogy kétszer volt olyan, hogy felajánlottam a pasinak, hogy fizetem a részem, már vettem is elő a pénztárcámat (még csitri csaj voltam) és teljesen kiakadt mindkettő, hogy eszembe se jusson. Vagyis egy igazi férfinak ez sérti is az önérzetét, szóval ez akár szarul is elsülhet.
2012. okt. 31. 13:43
 12/17 anonim ***** válasza:
Még annyit leszögezek, hogy nem feltétlenül kell olyan randit összeszervezni, aminek során pénzt kell költeni. Ha a pasi nincs abban a helyzetben, hogy akár 2 csésze 200 ft-os kapucsínót is kifizessen, meg tudom érteni, de akkor találjon ki olyan randikörülményt, ahol nem kell pénzt költeni. Volt egy exem, nagyon csóró volt, de mégis meg tudta oldani ezt, nagyon ügyesen: főzött otthon egy bazi nagy termosz rumos teát és felmentünk a Normafára sétálni a hóba. Életem egyik legkellemesebb randija volt, máig jó rá vissza emlékezni.
2012. okt. 31. 13:48
 13/17 anonim ***** válasza:

Három verziót tudok nőként elfogadhatónak tartani:

- Mindenki a sajátját fizeti

- Felezve fizetünk

- Kölcsönösen meghívogatjuk egymást

Hozzáfűzném, ezt akkor is így csináltam, amikor nem volt valami sok pénzem.

Én részemről le is pattintottam, aki nem "engedett" fizetni. OK, hogy úriember felajánlja, de amikor azt vettem észre, hogy valami félreértelmezett "egósság" miatt teszi és megbeszélni sem lehetett vele a dolgot, akkor borult az egész.

Egyetemista koromban például alakulgatott valami egy sráccal, aki mindent megvett nekem (nem kértem!) amire csak rá mertem nézni, elfogadni viszont semmit sem fogadott el (mondván, hogy "neked nincs pénzed, te nem engedheted meg magadnak"- VOLT pénzem, vállaltam diákmunkát). Pár alkalom után annyira zavaró volt, hogy úgy beszél velem, mint valami szerencsétlen koldussal, hogy elmaradtunk egymástól. Pedig más téren kedves volt.

2012. okt. 31. 13:55
 14/17 anonim ***** válasza:
a fizetés a férfi dolga, főleg, ha RANDIról van szó. sértés a nőnek is és a férfinak is, ha a nő fizet.
2012. okt. 31. 13:58
 15/17 anonim ***** válasza:
9%
miért lettem lepontozva, hát ez a minimum, hogy a lány fizet. Nem majd még én, meg én mondom a jó fej dolgokat is, hazakísérem nem?. Meg is fürödjek előtte? felháborító, hol tart ez a világ már.
2012. okt. 31. 14:02
 16/17 anonim ***** válasza:

14: Nem sértés, miért lenne a férfi dolga? Régen más volt, a nők nem rendelkeztek keresettel. De nekem speciel szinte az összes barátom rosszabbul állt nálam.

Ok, nem "tartottam" őket, de a sajátomat fizettem, vagy ha meghívott, viszonozva lett következő alkalommal.

2012. okt. 31. 14:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Nagyon gáz! De csak ha az elsőn!
2012. okt. 31. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!