Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Három verziót tudok nőként elfogadhatónak tartani:
- Mindenki a sajátját fizeti
- Felezve fizetünk
- Kölcsönösen meghívogatjuk egymást
Hozzáfűzném, ezt akkor is így csináltam, amikor nem volt valami sok pénzem.
Én részemről le is pattintottam, aki nem "engedett" fizetni. OK, hogy úriember felajánlja, de amikor azt vettem észre, hogy valami félreértelmezett "egósság" miatt teszi és megbeszélni sem lehetett vele a dolgot, akkor borult az egész.
Egyetemista koromban például alakulgatott valami egy sráccal, aki mindent megvett nekem (nem kértem!) amire csak rá mertem nézni, elfogadni viszont semmit sem fogadott el (mondván, hogy "neked nincs pénzed, te nem engedheted meg magadnak"- VOLT pénzem, vállaltam diákmunkát). Pár alkalom után annyira zavaró volt, hogy úgy beszél velem, mint valami szerencsétlen koldussal, hogy elmaradtunk egymástól. Pedig más téren kedves volt.
14: Nem sértés, miért lenne a férfi dolga? Régen más volt, a nők nem rendelkeztek keresettel. De nekem speciel szinte az összes barátom rosszabbul állt nálam.
Ok, nem "tartottam" őket, de a sajátomat fizettem, vagy ha meghívott, viszonozva lett következő alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!