Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, mit gondoltok arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit gondoltok arról, ha egy lánynak 16 évesen még nem volt pasija?

Figyelt kérdés

2012. okt. 30. 22:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Találkoztam egy sráccal, még 15 se voltam. Megkérdezte, hány barátom volt előtte, mondom senki, alig akarta elhinni, mert hogy ő szépnek talált, és nem értette, hogy nem csaptak még le rám.:D Édes volt.:D

Különben meg szerintem nem gond, csak nem leszel kapcsolatban azzal, akivel nem gondolod komolyan.

2012. okt. 30. 22:31
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszi nektek. :-)
2012. okt. 30. 22:46
 13/17 anonim ***** válasza:
16/L vagyok szintén. Egy barátom volt az is 2 hónapig,ez történt januárban,azóta nincs,mert semmi értelme.. ha van eszed és nem dőlsz hanyat már nem is kellesz senkinek sem.Szóval ezzel nem veszítesz semmit.De persze vannak még normális srácok is csak ki kell " fogni" őket és normális csajnak kell megmaradni,mert a mi 'fajtánkat' fogják tisztelni,mert kevesen vagyunk.sajnos..:)
2012. okt. 30. 22:55
 14/17 anonim ***** válasza:

20 éves koromig nem volt barátnőm, pedig már 13 évesen tetszettem sok korombeli lánynak.

Az első barátnőm alig hitte el, hogy nem volt még senkim.

Nem vesztettem semmit... de be is pótoltam a lemaradást. :-)

2012. okt. 30. 23:00
 15/17 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nem. Köszi nektek is. :-)
2012. okt. 30. 23:13
 16/17 anonim ***** válasza:
pozitívum
2012. okt. 31. 13:27
 17/17 anonim ***** válasza:

azt hogy én leszek xd

f19

2012. okt. 31. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!