Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok olyan pasirol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok olyan pasirol aki nem vásárol virágot lánynak?

Figyelt kérdés
Amúgy csokit meg amit akart azt megvásárolja neki
2010. júl. 28. 22:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Semmit, mert ember függő, hogy mivel szereti meglepni a nőjét, de ha a nőnek ez nem tetszik, nem célozgatni rá, hanem elmondani a bánatot.
2010. júl. 28. 22:44
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
felőlem szedheti is, de néha bizony csokorral kell megjelenni
2010. júl. 28. 22:45
 3/15 anonim ***** válasza:
52%
sztem kicsit régi modi a virág ajándékba :(
2010. júl. 28. 22:47
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én sem veszek virágot, mert elhervad pár nap alatt. Kidobott pénz.
 5/15 anonim válasza:
100%

Ma már nem "követelmény", hogy virágot kell venni, de nagyon megbecsülendő az olyan fiú, aki vesz virágot.:) Szerény véleményem szerint kicsit hiányzik az ilyen srácokból a romantika és/vagy a kreativitás.

De ha csokit meg ilyesmiket vesz, akkor nemgáz. ^^

Az a lényeg, hogy szeresse a lányt, és szerintem nem anyagiakban kell kifejezni a szeretetet. ^^

6/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy virág megvételéhez nem kell kreativitás.
2010. júl. 28. 22:49
 7/15 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok mert egyre több a kotnyeles virágárúsnő.Múltkor speciel én vettem meg anyámnak a szülinapi csokrot.A nyanya jött hogy:"Biztos nagyon szép a kislány akinek viszed" Én erre odaböktem hogy neméppen kislány erre ő:"Hát akkor kinek viszed?" Mondom erre hogy az anyukámnak,sőt visszakérdezek:"Miért?Számít az valamit az árban hogy kinek lesz?...Nem?..Hát akkor miért olyan fontos mindezt tudatnom?!?
 8/15 anonim ***** válasza:
Azt gondolom , hogy aranyos :D De persze nem várok el semmit . Ha magától adja az nagyon kedves! :D
 9/15 anonim ***** válasza:
én nem szeretem a virágokat annyira, úgyhogy nem zavarna
2010. júl. 28. 22:58
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

én utálom a vágott virágot. miért kell feleslegesen kinyírni őket, hogy aztán ott rohadjanak egy vázában, sose értettem. azt hiszem, nem vagyok romantikus alkat :D

L/18

2010. júl. 28. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!