Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok olyan pasirol aki nem vásárol virágot lánynak?
Figyelt kérdés
Amúgy csokit meg amit akart azt megvásárolja neki2010. júl. 28. 22:42
1/15 anonim válasza:
Semmit, mert ember függő, hogy mivel szereti meglepni a nőjét, de ha a nőnek ez nem tetszik, nem célozgatni rá, hanem elmondani a bánatot.
2/15 anonim válasza:
felőlem szedheti is, de néha bizony csokorral kell megjelenni
3/15 anonim válasza:
sztem kicsit régi modi a virág ajándékba :(
4/15 anonim válasza:
Én sem veszek virágot, mert elhervad pár nap alatt. Kidobott pénz.
5/15 anonim válasza:
Ma már nem "követelmény", hogy virágot kell venni, de nagyon megbecsülendő az olyan fiú, aki vesz virágot.:) Szerény véleményem szerint kicsit hiányzik az ilyen srácokból a romantika és/vagy a kreativitás.
De ha csokit meg ilyesmiket vesz, akkor nemgáz. ^^
Az a lényeg, hogy szeresse a lányt, és szerintem nem anyagiakban kell kifejezni a szeretetet. ^^
6/15 anonim válasza:
Egy virág megvételéhez nem kell kreativitás.
7/15 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok mert egyre több a kotnyeles virágárúsnő.Múltkor speciel én vettem meg anyámnak a szülinapi csokrot.A nyanya jött hogy:"Biztos nagyon szép a kislány akinek viszed" Én erre odaböktem hogy neméppen kislány erre ő:"Hát akkor kinek viszed?" Mondom erre hogy az anyukámnak,sőt visszakérdezek:"Miért?Számít az valamit az árban hogy kinek lesz?...Nem?..Hát akkor miért olyan fontos mindezt tudatnom?!?
8/15 anonim válasza:
Azt gondolom , hogy aranyos :D De persze nem várok el semmit . Ha magától adja az nagyon kedves! :D
9/15 anonim válasza:
én nem szeretem a virágokat annyira, úgyhogy nem zavarna
10/15 anonim válasza:
én utálom a vágott virágot. miért kell feleslegesen kinyírni őket, hogy aztán ott rohadjanak egy vázában, sose értettem. azt hiszem, nem vagyok romantikus alkat :D
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!