Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A barátnőm szerint úgy viselke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szerint úgy viselkedtem, mint egy r*banc. Szerintetek?

Figyelt kérdés

A hétvégén ért véget a barátommal a kapcsolatom,3 évig voltam vele együtt. Eléggé kibuktam a dolog miatt,és az LB-m felajánlotta,hogy kikapcsolódásként menjünk el bulizni,addig sem szenvedek a dolgokon. El is mentünk,de - nyilván a szerelmi bánatnak köszönhetően- elég mélyen a pohár fenekére néztem + volt ott egy csapat velünk egykorú,igen helyes fiú,akik közül az egyikkel igen erősen szimpatizáltunk,és végül együtt is távoztunk egy szállodába. Nyilván kitaláljátok,mi történt,ha mégsem,akkor mellékesen lefeküdtem vele.

Amikor ezt másnap elmeséltem a barátnőmnek,halálosan kikelt magából,hogy tehettem ilyet,ennyire könnyen elfelejteni egy 3 éves kapcsolatot,olyan voltál mint egy rossz r*banc,stb.stb.,ezeket vágta a fejemhez. Szerintetek igaza van,vagy túlreagálta?

18/L

2012. okt. 30. 18:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
-.- tetted amit akartál. nem csaltál meg senkit, nem ígértél semmit. Who cares?
2012. okt. 30. 18:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
jaja ahogy az első írja , egyik füled bal a másik meg nem hall.
2012. okt. 30. 18:51
 3/9 Évike147 ***** válasza:
79%
Voltam hasonló helyzetben, de igazából nekem senki nem tett szemrehányást, igazából szerintem ilyenkor ez könnyen előfordul.. kikapcsoltál.. és akkor mi van? De szerintem ez elég durva egy barátnőtől.. nekem egyikőjük sem így reagált volna, hanem inkább azzal szekáltak volna hogy milyen volt :D te tudod, hogy esetleg ennyire erkölcsös beállítottságú vagy pedig nem is igazi barátnő. Ebben a helyzetben megértőbbnek kellene lennie nem a hibáidat vagdosni a fejedhez, de szerintem ebben semmi kivetni való nincs :)
2012. okt. 30. 18:53
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Nézd,szakítás után kétféle embertípus van. Van,aki otthon sír,és azt hajtogatja,hogy "én ezt soha nem tudom feldolgozni",és van aki azt mondja,ok,lezárult az életemben egy szakasz,nem fogok otthon keseregni,elmúlt,és kész. Gondolom nem azzal a szándékkal feküdtél le a másik fiúval,hogy féltékennyé tedd az exedet,hogy "te már ilyen hamar túlléptél rajta". Szóval szerintem a barátnőd megválogathatná jobban is a szavait,pláne,hogy ő hívott el bulizni.
2012. okt. 30. 18:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak irigy volt az LB-d, hogy őt nem nyársalták fel azon az este.....esetleg már egy jó ideje.
2012. okt. 30. 19:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Úristen ez az LB-zés már az idegeimre megy, tiszta óvodás :D Különben is mindig a Left-back ugrik be róla :D Mellesleg nem volt, akit megcsalj, egyszer, így szakítás után belefér, de ha minden bulinak egy ilyen egyéjszakás lenne a vége, az már elég ribancos lenne. Valamilyen szinten érthető a barátnőd kiakadása, ő nyilván nem híve az ilyesminek, ettől még nem kell összeveszned vele és nem lesz rosszabb barátnőd, csak, mert nem tapsikolt örömében, hogy részegen megkufircoltak egy szállodában.
2012. okt. 30. 19:06
 7/9 anonim ***** válasza:
ha a 3 éves kapcsolatodban már lefeküdtél akkor nem mindegy? már nem vagy szűz :D
2012. okt. 30. 19:33
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezért szerintem ne haragudj meg rá. Csak ő nem tenne ilyet, erről van szó. Az lenne a gáz, ha a hátad mögött mondaná. Mindenkinek más ami már ribancos. Én pl még csak nem is csókolóznék olyannal akit nem ismerek, nem hogy lefeküdjek vele... ráadásul úgy h szerelmes is vagyok másba. :-D De ahogy érzed. Jó volt, terhes nem lettél, jól érezted magad és addig sem búslakodtál.
2012. okt. 30. 20:04
 9/9 anonim ***** válasza:
4%

Szerintem olyan voltál, egy ribanc, de ez talán egyszer még elmegy. Remélem tanultál a dologból, és most már tiszta fejjel tudsz gondolkozni :)

20f

2012. okt. 30. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!