Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szó szerint vonzom a sík buta, de szép lányokat. Ez mitől van?
Figyelt kérdés
Nem mintha baj lenne, csak szerintem furcsa. :D
16F
2012. szept. 22. 20:29
1/19 anonim válasza:
Nem furcsa, hasonló, a hasonlónak örül.
2/19 Julcs.Julcs.aaajucsi válasza:
én meg a hülye de jól kinéző pasikat xd.. szerintem is furcsa xd
4/19 A kérdező kommentje:
1! tehát "zsák a foltját"? :D
2012. szept. 22. 20:30
5/19 Mókusgyilkos válasza:
én meg az érzelmileg sérült csajokat :D néhány kivétellel persze. dobjuk össze amink van aztán válogatunk kedvünkre már ha közbe akad vki aki az értelmes szexi punk csajokat vonzza :D
6/19 anonim válasza:
akkor ezek szerint te is szép vagy és g.ci buta?
7/19 anonim válasza:
Miért vonzom a balfa*okat? Mmint azokat akik sík hülyék és csak a kinézetükkel foglalkoznak.15/L
8/19 anonim válasza:
Csak a kinézetükkel foglalkoznak??? mi??? púderezik magukat?
Kedvesem ezeket b.zinak hívják.
10/19 A kérdező kommentje:
9! hogy mi??
2012. szept. 28. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!