Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsak meg egy pasit aki szerint én túl szép vagyok hozzá (nem én mondtam)?
De ha bunkó, akkor miért akarod meghódítani?
Itt valami nem stimmel.
Itt nem csak a pasival van valami baj.
"Ez egy kifogás, igy adja a tudtodra, hogy nem kellesz neki. Ez olyan mint a lányoknál, hogy jobbat érdemelsz duma:)))"
Ez egy k.rva nagy marhaság. Egy pasi a lány háta mögött ilyet nem ezért mond. Akkor mondja, hogy túl szép egy lány hozzá ha tényleg úgy is gondolja, ergo te pl. 9-es vagy ő magát pedig 6-osnak tartja és esélytelennek. Ez ált. önbizalomhiányból fakad. Ha tényleg tetszik neked akkor nyugodtan add tudtára, hátha akkor megjön a bátorsága.
Igen add a tudtára. Úgy látszik magától túl gyáva. Pedig én se értem miért. Már mint persze jó legyen, ő dolga csak azért irritálóak az ilyenek. Hogy várja hogy a sült galamb a szájába repüljön, ő meg csak siratja magát mint a sok gyakos kérdés ami kb ilyenről szól.
Én meg is tudom érteni, csak egy bizonyos pont után már, nem érdekel, ne azzal akarjon már célt élni, hogy azzal ámítja magát áá ő nem érdemlem meg de azért közbe vágyik rá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!