Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változnom kellene, hogy legyen valami célom, motivációm? . Cuz my life sucks now, seriously (nagyon hosszú. )
Szóval otthon ücsörgök, netezek, játszok, sorozatokat,animét nézek stb, ahelyett hogy élnék/munkát keresnék. Alapvetően antiszoc ember vagyok, szeretek neten lógni;kocka lenni, nincsenek barátaim (legalábbis olyan ember akit én annak tartanék) ez vagyok kész, de elérkeztem egy olyan szintre ahová sohase szerettem volna. Egyszerűen nincs kedvem semmibe belekezdeni, és félek is, mert úgy érzem, ha nem vagyok elég jó benne akkor szégyellnem kellene magam, és nem felelek meg a saját elvárásaimnak, de hogy miért még én sem tudom. A napok unalmasak, egyhangúak..és az élet meg ott rugdossa az ajtót az acélbetkóssal.
Persze én mindig találok valamit amivel elterelem a figyelmemet(sorozatok,net, és kockulok...sokat) de este mindig ott kötök ki, hogy whatdafak are you doing? Ha véletlen társaságba kerülök akkor persze felkapom a semmi gond, life is fun maszkomat.
Szeretnék már találni valakit magam mellé(jah nem volt még senkim..ugye, meglepett mi?)és valami szociális életet is, hogy végre nem tudom..megtaláljam újra magam, legyen valami célom? És nem várom a világmegváltó csupa rózsaszín szerelmet mert olyan nincs, csak normális párkapcsolat.
Mivel ahol lakok....hát elég kihalt minden, így itt nem nagyon tudok mit csinálni, napi szinten se utazgathatok a városba mert az sok pénz lenne heti szinten.
Nem vagyok Lv85 Paladin( igen ellőttem a poént idő előtt..),inkább egy Dunmer..
Se egy 145cm-es 120kg-os hobbit aki cosplayben rohangál.
Örülnék valami véleménynek, tanácsnak, hogy hol induljak el, hol ismerkedjek egyedül.
(Am nem olyan dármai mint amilyennek leírtam.... csak, hát így sikerült.)
21/F
Csodálatos ember vagy. Úgy örülök, hogy olvashatom amit írsz. Miért? Mert végre itt van egy olyan ember, aki tunya, antiszociális, sikertelen, de mégis van akaratereje! és próbálkozni akar! ez az, ami a legfontosabb, az elhatározás, the detremination. Ha az akaratod megvan , már csak a módszert kell megtalálnod. Egy folyamatos, hosszú fejlődési, tanulási folyamaton fogsz végigmenni, amely során tapasztalsz, tanulsz és jobbá teszed az életed.
egy kis motiváció.
http://www.youtube.com/watch?v=i2JIHgeYlQ4
mozgássérült ismerősöm egyszer megnézte és elhatározta magát, hogy edzeni fog. azóta egyre jobb versenyeredményeket ér el és teljesen kigyúrta magát
http://www.youtube.com/watch?v=JOmSo2NAWR4 azt mondod sok időd van, pont jó alkalom, hogy megnézd a filmet, én a helyedben nem hagynám ki :D
a siker 6 szabálya. miután párszor meghallgattam, gondolkodtam rajta, hogy a retinámba tetováltatom, azért hogy mindig a szemem előtt lebeghessen. azóta sikerült jól az eszembe vésnem őket így már erre nincs szükség. nagyon nagy igazság
http://www.youtube.com/watch?v=oATCQsmHK6U&feature=related
ha már említetted a csajozást, nézd meg ezt a videó sorozatot. nagyon jól jegyezz meg mindent. legközelebb amikor társaságba kerülsz, gyakorold a tanultakat! testbeszéd, hangsúly, kisugárzás stb
http://www.youtube.com/watch?v=MRSwk1Pjr7g
Mondjuk ezek a videók se mondanak neked konkrét megoldást, de nagyon megadják a hangulatot az élethez :D Egyelőre ennyi jutott eszembe, majd írok még ha összeszedem magam.
Szerintem csak el kéne engedni magad, új közegbe menni, minél több emberrel beszélgetni.
Arra gondoltam, hogy azt kellene, hogy akire van igényem keresni és ha neki nincs rám akkor szarok bele, nem veszítettem semmit. Kell ehhez bátorság, meg egy teljesen más hozzáállás, egy ösztösön, mint aki nem fél élni.
Csak, hogy történjen valami és ne érdekeljen mi lesz belőle.
Nekem szerintem nem lenne erőm áttörni ezt a falat. Remélem neked van.
Az emberi természet egy furcsa dolog, ugyanis alapvetően az energiamenedzsment szempontjából a szervezetnek tök gazdaságos semmit sem csinálni. A hozzád hasonló ember gyűlöli az életét, de mégsem tud belőle kiszakadni.
A megoldás általában a tudatos kényszer apró pici lépésekben. Gondolom, ismered a közhelyet, hogy minden csak rajtad múlik.
Első körben döntsd el, hogy minden nap csinálj valami hasznosat, tök mindegy mit. Legyen az akár a kert felásása, bevásárlás, tanulás, akármi. Ettől elkezded majd magad egy kicsit hasznosabbnak érezni. Amikor rád tör az érzés: "á majd később, megnézek még egy Dextert", akkor vessz össze magaddal, ha kell hangosan, kényszerítsd magad az indulásra. Olyan ez, mint a testedzés, csak itt jellemedzésről van szó. Kicsi lépésekben haladj előre, hogy legyen sikerélményed, és ne utáld csinálni! Ezt a viselkedést nem lehet egy csapásra átírni.
Közben kezdd el felfrissíteni a régi ismeretségeidet. Ismerkedni akkor van csak értelme, ha már érzed is magad valakinek. Ha ez megtörtént, szerintem már el tudod majd magadtól is dönteni, merre tovább.
#14-es
"Első körben döntsd el, hogy minden nap csinálj valami hasznosat" Igen ez logikus és próbálkozok is valami hasonlóval, de ezektől nem igazán érzem magam hasznosnak mivel ezek olyan "alapvető dolgok" amiket kb mindenki csinál és emiatt nincsenek ilyen sikerélményeim. Igen ez most úgy hangzik mintha igazolni akarnám magam, hogy miért ülök a s*ggemen, de egyszerűen nem érzem, hogy bármit is letettem volna az asztalra miután nem is tudom bevásároltam, tanultam, mert ahogy már írtam ezek olyan alapvető dolgok amiket nap mint nap csinálnak az emberek nem? ( Talán önbecsülési problémáim is vannak? )
"ezek olyan alapvető dolgok amiket nap mint nap csinálnak az emberek nem?"
De, épp ez a lényeg. Nem arról van szó, hogy ettől leszel valaki, hanem, hogy a közérzeted fog javulni, nem érzed hiábavalónak a napodat. Ez csak egy első lépés, hogy elszakadj a semmittevéstől, nem ettől fogsz megváltozni. A lényeg, hogy kicsi lépésekben kezdd el magad hozzászoktatni a változáshoz. Ha ez megvan, akkor lehet továbblépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!