Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagy gerinctelenség volt részemről? (kicsit hosszú lesz)
Szerintem, most sajnalod, hogy az a lany eltunt, ennyi. Amugy szerintem jol tetted amit tettel, ha lany jobban bejon siman kimentel volna, gondolkodas nelkul. Fogalmazzunk ugy, hogy a sors nem akarta, hogy osszejojjetek.
S azert irod ki a kerdest mert a magyar lannyal sem lett vegul semmi, igy olyan mintha ket szek kozul a padlora estel volna.
Szerintem ne agyalj ezen tobbet.
Köszi a válaszokat!
Én is ezt mondtam neki nem is egyszer, h ilyen távolságból nem lehet semmi normálist összehozni. És azt is leírtam neki, h nem akarok távkapcsolatban lenni, főleg nem ilyen nagy távolságú távkapcsolatban. Ő erre azt válaszolta, h nem egy ismerőse jött már össze így a párjával és ő nincs ellenére, h összejöjjünk egyszer.
Most kicsit kellemetlenül érzem magam, főleg ha összehasonlítom, h ki miatt "ejtettem" végül is ezt a külföldi lányt. Mert aki miatt, tehát miatta nem kellett volna, mert átvágott, csakúgy mint sok más lány korábban. :S Kicsit a kiugrási lehetőséget is jelentette volna ez a külföldi lány jelenlegi helyzetemből, de hát ennek már annyi.
Igen, kicsit a két szék közé ültem, én is így érzem. :S Reálisan gondolkodva inkább bíztam a magyar lányban (amit nem kellett volna), mint egy külföldiben.
És igen, nagyon rosszul érintett, h az a magyar lány átrázott és h miatta kihagytam egy ilyen kiugrási lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!