Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha hosszú évekig már sehogy sem tudtok összejönni egy lánnyal sem, akkor képesek volnátok egy olyannal randizni, aki úgy néz ki mint Bibircsóka a Hupikék törpikékben? (kép lent)
2012. okt. 29. 11:42
3/7 anonim válasza:
Ha ez a kérdés eszedbe jutott akkor nagyon ki lehetsz éhezve :))
4/7 anonim válasza:
Nincs az az Isten aki engem erre rávenne.
5/7 anonim válasza:
Nem csalnám meg vele a balkezem, ha erre gondolsz.
6/7 anonim válasza:
Csúnya lány nincs, maximum olyan, akinek érdekes arca van. Azon meg segít az alkohol. Válogatós f.sznak meg kutyában a helye. ;)
7/7 Theodorik84 válasza:
Háááát....3 év az hosszú idő, de nem az esetem, úgyhogy én kihagynám személy szerint....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!