Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak?
Van egy fiú a suliban, de még sosem beszélgettem vele, nem is ismerjük egymást. Nekem viszont kezd egyre szimpatikusabbá válni, úgy mond "megtetszett". Szerintetek mit csináljak? Nem vagyok valami bátor lány, de lehet bátorságot kellene szednem, és oda menni hozzá. Viszont félek, hogy hülyének néz, vagy egyszerűen lepattint. Szerintetek?
16/L
na és ha lepattint ?
az élet nem áll meg !!
túlfogod élni hidd el nekem.
biztos nem pattint le,maximum van 1 barátnője,vagy 2,de mit lehet ez ellen tenni...
Mellesleg a legtöbb fiú fél megtenni ugyanezt,és az minden vágya,hogy egy nap egy lány megszólítja :)
Első válaszoló ezzel aztán most nagyon menő lettél :)
Nincs barátnője, és köszönöm az értelmes válaszokat!
Kezdj el ismerkedni az osztályában valakivel. Ilyenkor mondjuk bemész egy szünetben a termébe és már kész is vagy, megszólíthatod nem lesz semmi fura. Vagy akár barátnőiddel is mehetsz. Nálunk elég gyakran vegyülnek az osztályok egymás termeiben, így mindenki mindenkit megismerhet.
F/17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!