Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már rossz randitok? Mesélnétek róla?
Nektek volt már olyan randitok amin kiderült hogy a srác/csaj igazából oltári gáz és alig vártátok hogy megszabaduljatok tőle? Én már kikaptam egy ilyet az évek során, irtó gáz gyerek volt már a randi végén örök hűséget fogadott nekem a randi alatt meg a közös jövőnket ecsetelte. Pfff :S Nagyon ronda stílusa volt mikor kiderült hogy az elképzelésem nem azonos az övével.
Nektek volt ilyen gáz randitok?
nekem volt egy ilyen a nyáron, a lány akivel voltam gyakorlatilag értelmi fogyatékos volt nem lehetett semmiről sem beszélgetni vele
elég kínosan éreztem magam már, alig vártam hogy hazamenjek
23F
elég ha annyit mondok h olyan beteges vt a csaj h még alig tudtam a nevét de már elkezdett a leendö gyerekeiröl beszélni?xdddddd
no.1 volt nekem eddig.
a no.2estől megtanultam, hogy buliban felszedett csajoknak sose adjunk meg elérhetöséget...az egy oltáridenagyribanc volt, akkor a no.3 az aki mar akkor hazudott az elsö talalkozas elött és ezt egyik ismerösömtöl tudtam meg, aztán ugy tudtam h ö nem tudta hogy tudom végül amikor mar nembirtam elviselni a folytonos kamut akkor a szemébe mondtam és szabaddá váltam..xd
F
Pfú... igen. Rossz felidézi is.
A srác már úgy kinézetre is elég furán volt, régebb óta ismertem (nem volt közeli ismerős vagy ilyesmi, inkább amolyan egyik barátnőm haverjának a haverja), de úgy két évig nem találkoztunk, és a neten beszéltük meg, hogy találkozzunk. De eddig még ok.
Elkezdtünk beszélgetni, eleinte tök semleges témákról. Kérdeztem mi a hobbija, ilyesmi. Mondta szeret motorozni, és már jött is a motorja típusával, a méretével meg ilyesmikkel. Talán felvágni akart... Mondtam nem értek hozzá, de valószínűleg ezt ő úgy értelmezte, hogy tudni akarok a motorokról mindent, szóval fél órán át (!) ecsetelte a motorok működését... Közben végig nagyon béna bókokkal árasztott el. Iszonyat kínosan éreztem magam, amikor megjegyezte, hogy mennyit nőtt a mellem mióta legutóbb látott. (vajon ő ezt komolyan gondolta, hogy értékelni fogom???) Jó, ez volt a legrosszabb, de már ott akartam hagyni akkor, de nagyon. Kb öt perccel később léptem le, egy tök átlátszó indokkal, azóta se írok vissza neki, ha valamivel keres.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!