Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok képes elhinni végre, hogy nem vagyok rossz pasi?
Régebben ultra nagy lúzer voltam (általánosban, gimiben meg egyetem elején). Aztán változtattam magamon, figyeltem rá, hogy hogy nézek ki, milyen cuccokban járok, ismerkedtem, rávettem magam dolgokra, amiket addig nem mertem megtenni.
Azóta egy rakás jó csajnak tetszettem, voltak is akikkel történt ez-az, igaz, kapcsolat egyikből se lett.. És mégis állandóan egy rakás szerencsétlenségnek érzem magam, minden lányt, aki tetszik, kategóriámon felülinek érzek, nem tudok megbékélni magammal.
Semmi racionális alapja az egésznek, de annyira áthat ez az érzés, hogy képtelen vagyok jól érezni magam egy buliban, fesztelen lenni szélesebb társaságban, még az utcán is állandóan az jár a fejemben, hogy vajon mit gondolnak rólam a csajok.
Mit tehetnék, hogy elmúljon ez a kisebbrendűségi komplexus? Mert ez az, ott gyökerezik bennem valahol, és nem tudom megszüntetni. Néha, pozitív élmények hatására csitul, de mindig visszatér, és megakadályoz, hogy változtassak az életemen.
Menjek pszichológushoz? Vagy mi a teendő?
én is hasonló helyzetben vagyok, mindenhonnan csakis pozitív visszajelzéseket kapok, de mégis valami visszahúz
mert régen elég nagy lúzer voltam és talán kicsit még most is bennem van
tegyél meg olyan dolgokat, amikről azthiszed, hogy képtelen vagy rá, csinálj magadból hülyét, a lényeg, hogy a gátlások feloldódjanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!