Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg úgy gondoljátok, hogy EGYETLEN nő sincs, akivel kölcsönösen boldoggá tehetnétek egymást?
Ez azoknak a srácoknak szól, akik állandóan panaszkodnak, hogy nem kellenek senkinek, vagy csak azoknak, akik nekik nem jönnek be.
Komolyan úgy gondoljátok, hogy senki, SENKI nincs, aki tetszene nektek, és ti is tetszenétek neki?
Borzasztó sok nő van ám..
170 cm vagyok, lányoknak meg 180 felett kezdődnek a pasik.
Képet meg nem küldök, mert:
"még rémálmomban sem akarlak látni." és
"te majd csak zombiapokalipszisnél leszel jó, mert amint meglátnak téged, sírva ássák vissza maguk a föld alá."
(Ez csak két emlékezetesebb visszautasítás, de mindkettő lányok szájából.) Szóval azóta minden fotómat kitöröltem mindenhonnan, és nem engedem, hogy bármilyen formában is lefotózzanak. :D
Férfi vagyok egyébként, úgyhogy az én visszautasításomtól nem kell tartanod (illetve adottnak veheted :D)
De akkor lehet, hogy neked érdemesebb lenne inkább olyanoknál próbálkoznod, akiknek van időd megmutatni a személyiséged, nem? (munkatársak pl.)
Mert ha tényleg nagyon ronda vagyok, akkor az idegenek leszólítása valóban nem a leghatékonyabb dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!