Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hanyadik randinál gondoljátok helyesnek az első csókot/majd az első szexet. Mennyi időnek kell eltelni szerintetek?
alkalom, hangulat és helyzetfüggő.
nehogy már mindent előre betervezz, majd jön magától minden, ne félj! :D
Engem egy srác első alkalommal lecumizott, de tök édi volt, mert, hezitált hogy elbassza-e élete első normális randiját azzal hogy egyből szexet kever bele, de aztán mondta hogy a Cosmopolitan-ből szerzett tudását akarja megmutatni. Szóval nálam ez is belefért első randiba. :)))
20/f
hát nálam a csók az legkorábban a második randin!
A szex-szel viszont tuti, hogy várnék min. fél évet! (szűz vagyok) 16L
Úristen, de minek várni? :D Nekem eleve az egyetlen kapcsolatom is csak két hónapig tartott, örültem hogy egyáltalán tudunk kettesben lenni, meg mostanság is elképzelhetetlen hogy szobában nyugodt körülmények között kettesben lehessek valakivel, muszáj kihasználni az alkalmakat. :D
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!