Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy gondoljátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy gondoljátok?

Figyelt kérdés
Szerintetek se baj ha 14 évesen még nincs barátom!? Mert én inkább elmegyek barátokkal valahova de egyre több osztálytársamnak van barátja és több fiú hívogat ide-oda de az a baj velük h sokszor olyan éretlenül viselkednek.
2012. aug. 7. 16:54
 1/5 okoska31 ***** válasza:
nem baj. korai még.
2012. aug. 7. 16:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Valszin. érettebb vagy a korosztályodnál.Ez nem baj idővel úgy is találsz valakit.Nem kell aggódni ilyenek miatt.
2012. aug. 7. 16:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem kell a hülye tévére hallgatni, hogy már 14 évesen szexelj, vagy barátod legyen, majd lesz, most még ne azzal foglalkozz inkább!
2012. aug. 7. 16:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is 14 vagyok, én is így gondolom. Inkább tanulok, sportolok, és nekem is nagyon sok barátomnak van már barátja... jó nem mondom, hogy nekem nem tetszett még senki, de nekem sincs senkim. Egyébként nyugodtan menj el velük, ha hívnak, nekem több legjobb fiú barátom van, mint lány. És ne azért járj valakivel, mert a barátaidnak van már barátjuk.;) Ha gondolod írhatsz privit is...14/L
2012. aug. 7. 17:02
 5/5 anonim ***** válasza:
nem baj, sőt.... Az a baj amikor egy 14 éves lánynak már volt 4-5 barátja, na az baj. Nem vagy lekésve semmiről. Jó a gondolkozásod:))))
2012. aug. 7. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!