Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért gondoljátok azt hogy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondoljátok azt hogy?

Figyelt kérdés

Ugye sokan ha feltesznek egy kérdést, van-e ilyen stb. mind azt hiszitek hogy "lelkizik" "béna" stb.

Én egy kis faluban lakom, gyakorlatilag már város, de elég messze bp-től. 70%-a kisebbség, és eléggé elhanyagolt "fiatalság" (neveléshiány) másik része meg alkalmazkodik ezekhez.

Az itteni középsuli arról szól, hogy ki mennyi pasit tud összeszedni, vagy ki veszti el elöbb a szüzességét.

De itt tényleg senki nem keres még a környéken se olyan pasit, mint mondjuk én.

Mert nem járok buliba, nem piálok, nem cigizek (ez már katasztrófa számukra), nem vagyok nőileg befolyásolható, eléggé romantikus alkat vagyok, mégis felvállalom magam, nem félek, vannak haverjaim, de nem "csajozok" úgymond.

A hozzám hasonlóakat "bu*i"-nak vetik meg a nők, és még csak a barátzónából is kilöknek, mert nem pinát akarok, vagy mert csak azt hiszik hogy sunyi vagyok? (mármint valójában nem hiszik el hogy nem pin*ra játszom?)

2012. okt. 7. 23:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Kazincbarcika?
2012. okt. 7. 23:11
 2/10 A kérdező kommentje:
dehogy. 29-es körzet alsó része.
2012. okt. 7. 23:13
 3/10 anonim ***** válasza:

"Mert nem járok buliba, nem piálok, nem cigizek..."

-Igen, elég sok rossz dolog van ezekben, amiket itt felsoroltál, de lehet túl unalmas vagy. Akkor meg aztán lehetsz jóképű vagy bármi. Egy idő után uncsi leszel.

Nagy kérdésetek nektek pasiknak, hogy mit szeretünk mi nők a rossz fiúkban, akik csak kihasználnak, meg bukók. Nos, erre a hatalmas kérdésre itt válasz: Lehet, de ők tudnak élni, mellettük nem tudsz unatkozni, ha másért nem azért izgulhatsz, hogy éppen kivel csal meg a srác. (már ha nő lennél, ezt úgy fogd fel, amit írtam)

2012. okt. 7. 23:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát a világképük meg a frusztráltságuk olyan szintű, hogy keresniük kell az ellenséget, akit gyűlölhetnek. Ha nem lennének a "bu.ik", akkor megtalálnák a szemüvegeseket, vöröshajúakat, stb.
2012. okt. 7. 23:15
 5/10 anonim ***** válasza:
*bunkók
2012. okt. 7. 23:15
 6/10 A kérdező kommentje:

átlagos pasi vagyok. Azért nem bulizok, mert akkor mindig rámeröltetnék hogy csajozzak ezzel, csajozzak azzal, vagy éppen azért mert ha piálok elég sokat (mert ott mit csináljak), nem rúgok úgyan be, de lehet megtörténne egy két olyan dolog bizonyos nőszemélyel amit nem szeretnék.

És mint első szabály:

- Tartós kapcsolathoz ne buliba keress barátnőt (mert ők inkább a "belevalósabb" fajták)

De mint írtam, barátnővel más lenne a helyzet, ha ő igényli akkor lehet.

Mellesleg nem vagyok unalmas, mert eléggé közösségi ember vagyok, és humoros, de valahogy a nagyképűség jobban vonza őket mint én.

De mint szintén írtam, csak ez a környék az elbaszott, én biztos vagyok abban ha innen elhúzok egy jobba, vagy jobb iskolába megyek tovább okj-ra, akkor lesz normális "nő" is a könyéken nem egy elbaszott iskolában, ahola tanárok 90%-a selejt, naponta jár be a rendőr, a gyerek 16-17 évesen szűl.

2012. okt. 7. 23:20
 7/10 anonim ***** válasza:

én ismerek olyan lányokat akik hozzád hasonlókkal jöttek össze.

nem mindenki arra vágyik hogy folyton azon "izguljon", mikor kuffant félre a csávója.

2012. okt. 7. 23:20
 8/10 anonim ***** válasza:

"átlagos pasi vagyok."

-Bizonyos értelemben mindenki átlagos, ez attól függ mit takar. Egyébként meg tudlak érteni, én is jártam egy lepra iskolába, azóta inkább jól belehúztam a tanulásba, hogy jobb iskolát végezhessek. És úgy látszik sikerül, már 2 éve otthagytam azt szennyet. Ott rengeteg "kisebbség" (nem baj, hogy többen voltak, mint lassan mi az egész országban) volt és állandóan feszegették a határokat. A lányokat fogdosták, a fiuk azt hitték bárkit megkaphatnak ott helyben. Hát, de utáltam! -.- Remélem te is kikerülsz onnan minél előbb. Nekem ártott ez a suli.

2012. okt. 8. 01:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Mert ahogy írod te egy ócska faluban laksz, ergó össze vagy zárva a többi emberrel, közösséget alkottok. És ha ott valaki nem úgy viselkedik ahogy a többség elvárja azt kinézik ilyen egyszerű a magyarázat. El kell onnan költözni, egy városban, ahol nem ilyen elvakult sátánista szekta van. Ilyen faluba odatévednék autóval ott, helyben felgyújtanának boszorkány mágiáért
2012. okt. 8. 02:49
 10/10 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy ma már szinte mindenhol ez megy. 15éves vagyok és kb. öten vagyunk az osztályban akik nem holt részegek minden hétvégén. Mert 10.ben az a ”menő” ha drogozunk, iszunk, bulizunk.

Szerintem meg ez a legjobb dolog egy fiúban, ha normális, felvállalja magát és van saját véleménye, nem másoknak akar megfelelni:)

15L

2012. okt. 8. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!