Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a cituációban?
van egy nagyon aranyos,kedves lány akibe és szerintem szerelmes vagyok de még nem sikerült talizni vele kicsit félek is h nem tetszem neki mert nem akarom elszúrni és meg a akarom szerezni amikor megkérdezem h sok udvarlója van e akkor mindig azt mondja h van egy pár h tudnám levenni a lábáról az első randin
vagy akár chet-en
szituáció
először is vesszőkkel
nem hím-, hanem írásjel
beszédültem, olyan ömlesztve írtál
élőben jobb lenne, mert vihetnél neki virágot.
de ne piros rózsával kezdd, mert az szerelmi vallomás, és nem biztos, hogy rögtön örülne neki
hát először is ne mond meg neki hogy szerelmes vagy belé!!semmi képen..hidd el!
legyél vele figyelmes aranyos...de nem kell neki semmit venni.oké hogy beültök valahová és te állod(szerintem ez alapvető)de azon kívül semmi!ha látod hogy ő is közeledik hozzád vagy már zavarban van a jelenlétedben..sokszor(mindig)elmosolyodik/elvigyorodik..az már jel..mert azt jelenti hogy zavarban van...vagy nem tud egyszerűen úgy rád nézni hogy ne lenne egy mosoly vagy valami.
amúgy nem kell ráparázni mert ha észreveszi egyből tudni fogja hogy mi a szitu.semmi para.aminek meg kell történnie az úgyis megfog!!;)
sok sikert!:)
oké az még elmegy de ne legyen a kezébe egy kis szivecske beleírva hogy:I Love You/szeretlek.:P
amúgy hány évesek vagytok?
Mit tegyek ebben a szituációban?
Van egy nagyon aranyos,kedves lány akibe szerintem szerelmes vagyok, de még nem sikerült találkozni vele.Kicsit félek is, hogy nem tetszem neki.Nem akarom elszúrni és meg akarom szerezni.Amikor megkérdezem,hogy sok udvarlója van-e, akkor mindig azt mondja, hogy van egy pár.Hogy tudnám levenni a lábáról az első randin,
vagy akár cseten?
Wegfliegen...
-Grammar Nazi
"Mit tegyek ebben a szituációban?
Van egy nagyon aranyos, kedves lány, akibe szerintem szerelmes vagyok, de még nem sikerült találkozni vele. Kicsit félek is, hogy nem tetszem neki. Nem akarom elszúrni, és meg akarom szerezni. Amikor megkérdezem,hogy sok udvarlója van-e, akkor mindig azt mondja, hogy van egy pár. Hogy tudnám levenni a lábáról az első randin vagy akár cseten?"
Kedves Grammar Nazi, csak hogy pontosak legyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!