Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésre milyen helyek a legjobbak?
Van egy lány barátom, és mindketten már eléggé vágyunk kapcsolatra, így aztán megbeszéltük, hogy elmegyünk egy buliba a közel jövőben, és ott felszedünk valakit.
Azonban, én kicsit tartok ettől, mert nem hiszem, hogy ez az egész nekem menni fog, odamenni valakihez, beszélni vele, meg ha elküld, az milyen égő... Plusz, sokan úgy vannak, hogy a fiú dolga kezdeményezni, de nekem ez nem megy, sosem csináltam!
Táncolni utálok, nem is tudok, az a diszkós lazán billegek táncot meg akkora gáznak érzem, kizárt, hogy én azt fogom csinálni! xD
Meg az egész annyira a látszatra megy, rám meg nem a külsőm miatt figyelnek fel az emberek...
17/F
Bizony a pasisságot meg kell tanulni és gyakorolni kell. Ha nincs megfelelől otthoni példa, kénytelen vagy improvizálni.
Nyugi menni fog! A visszautasítás pedig nem halálos ítélet...ha udvariasan tudsz visszavonulót fújni, akkor az önbecsüléseden sem esik csorba. Kitartónak kell lenni, de nem erőszakosnak. A tánc jó dolog...a vízszintes vágyak függőleges megnyilvánulása. Tessék megtanulni, rászánni az időt. A barátnőd biztos tud segíteni ebben. Ismerkedni pedig mindenhol lehet. Utcán, közlekedési eszközökön, boltban, neten...bárhol. Sok sikert!
A lánybarátom csak barát, de kb. együtt nőttünk fel, és nem az, hogy nem tudnám elképzelni, mert nagyon jó csaj, de tudom, hogy ő nem vevő rám mint nem-barát :D
Hááát, voltam már részeg, és akkor is ódzkodtam a tánctól! :D Nekem inkább a beszélőkémre hat az alkohol :D
Szolnok.
Igazából mással nem is tudnék barátnőt szerezni, csak a számmal (nem pajzán értelemben :D), viszont idegenekkel nagyon zárkózott vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!