Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, milyen nemzetiségű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen nemzetiségű pasik szerintetek a legjobbak a világon?

Figyelt kérdés
Sok helyen voltam már a világban, Afrika kivételével minden kontinensen, de nekem még mindig a magyar pasik a legjobbak illetve az olaszok. Kíváncsi vagyok kinek kik jönnek be :)
2012. szept. 8. 19:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
25%
olasz!
2012. szept. 8. 19:02
 2/21 anonim ***** válasza:
34%
Az arab csávók nagyon menőek a magyar nőknél
2012. szept. 8. 19:03
 3/21 Mókusgyilkos ***** válasza:
2: ezzel én még nem találkoztam :D
2012. szept. 8. 19:08
 4/21 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom..nem lehet általánosítani,mindenhol vannak rondák és jóképűek és a viselkedés is változó

Nekem francia barátom van és,így voltam Franciaországban és jobban tetszetek a franciák mint a magyarok(de csak kinézetre,a viselkedésük nem valami jó)

Ezen kívül voltam Erdélyben,de nem mondhatnám,hogy milyen jó pasik voltak ott,de a viselkedésükkel nem volt bajom,egyik se kötött belénk és normálisan viselkedtek(legalábbis azon a részen nem ahol én voltam)

Olasz pasiból csak egyet láttam,de undorítóan nézett ki,viselkedéséről nem igazán tudok mit mondani,nem volt vele semmi bajom,de nem tartottam valami jófejnek,olyan átlagos(a magyar lány a suliból szerintem csak a pénze miatt járt vele,meg eleve rengeteget panaszkodót a pasira és nem úgy tűnt,hogy szereti,amikor a pasi Magyarországon volt)

Más országokban nem jártam

2012. szept. 8. 19:11
 5/21 anonim ***** válasza:
*de a viselkedésükkel nem volt bajom,egyik se kötött belénk(legalábbis azon a részen nem ahol én voltam) és normálisan viselkedtek:D
2012. szept. 8. 19:13
 6/21 anonim ***** válasza:
92%
Németek, hollandok. Német barátom van most, nekem jobban bejönnek a skandináv, északi típusok, mint az ilyen latinosak... 21/N.
2012. szept. 8. 19:45
 7/21 anonim ***** válasza:
90%
Ázsiaiak és németek(:
2012. szept. 8. 20:26
 8/21 Bratilla ***** válasza:
88%
Én Montenegróban lepődtem meg, hogy mennyi jó pasi van, ráadásul a fiatalabb generáció már nem is olyan balkáni... :)
2012. szept. 8. 20:29
 9/21 anonim ***** válasza:
Nekem is a skandinávok jönnek be. Főleg a Svédek, izlandiak. A brit fiúk pedig a modorukkal és az akcentusukkal tudnak levenni a lábamról, de a német fiúk is jók.
2012. szept. 9. 00:05
 10/21 anonim ***** válasza:
Utolsó, mondjuk nekem a brit fiúkkal nincs túl jó tapasztalatom. Kicsit hiányzik náluk a kultúra. :)
2012. szept. 9. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!