Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen nemzetiségű pasik szerintetek a legjobbak a világon?
Hát nem tudom..nem lehet általánosítani,mindenhol vannak rondák és jóképűek és a viselkedés is változó
Nekem francia barátom van és,így voltam Franciaországban és jobban tetszetek a franciák mint a magyarok(de csak kinézetre,a viselkedésük nem valami jó)
Ezen kívül voltam Erdélyben,de nem mondhatnám,hogy milyen jó pasik voltak ott,de a viselkedésükkel nem volt bajom,egyik se kötött belénk és normálisan viselkedtek(legalábbis azon a részen nem ahol én voltam)
Olasz pasiból csak egyet láttam,de undorítóan nézett ki,viselkedéséről nem igazán tudok mit mondani,nem volt vele semmi bajom,de nem tartottam valami jófejnek,olyan átlagos(a magyar lány a suliból szerintem csak a pénze miatt járt vele,meg eleve rengeteget panaszkodót a pasira és nem úgy tűnt,hogy szereti,amikor a pasi Magyarországon volt)
Más országokban nem jártam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!