Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, milyen nemzetiségű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen nemzetiségű pasik szerintetek a legjobbak a világon?

Figyelt kérdés
Sok helyen voltam már a világban, Afrika kivételével minden kontinensen, de nekem még mindig a magyar pasik a legjobbak illetve az olaszok. Kíváncsi vagyok kinek kik jönnek be :)
2012. szept. 8. 19:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Tényleg? Én nem tudom, nem randiztam még brittel, de ismerek néhányat, és nekem nagyon szimpatikusak. Én azt vettem észre, hogy nagyon udvariasak :D Illetve a 20 éveseket nem tudom, de a 30 körüliek szerintem igen :)
2012. szept. 9. 13:24
 12/21 anonim ***** válasza:
27%

Pedig itt is meg más kategóriában is mennyien feltettek már kérdést az arabokról hogy "jaj szerintetek utazzak ki hozzá,jaj szerintetek át fog átverni"

Le lehet pontozni,de 10 év múlva minden magyar nő arab vagy legalábbis cigány f*szt fog szopogatni

2012. szept. 9. 14:36
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezt de bírom.. Adok egy rendes választ, erre mit kapok? LEPONTOZÁÁST.. Nah most melyik volt nem helyes/sértő válasz az ázsiai vagy a német?O_o Erre már nagyon kiváncsi vagyok.:D
2012. szept. 9. 17:42
 14/21 anonim ***** válasza:
24%

én sem értem, ki volt az a nyomorék, aki lepontozta a válaszomat??? (1.voltam)

ez nem fészbúk szerencsétlenek, hogy lájkolom v nem lájkolom. gyökér egy társaság vagytok, segítsen nektek anyátok a a nyomorotokban, én ugyan soha többet!

TISZTELET A KIVÉTELNEK!

2012. szept. 10. 10:10
 15/21 anonim ***** válasza:
Valószínűleg olyan pontozta le, aki nem ért ezzel egyet, ezen nem kéne háborogni. Kinek ez jön be, kinek az. Lehet, hogy ez nem a fészbúk, de van lehetőség a pontozásra, és az emberek élnek ezzel. Az utolsó kommented pedig stílusából adódóan ugyancsak megérdemli, hogy a sárga földig pontozzák.
2012. szept. 10. 17:20
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Én megértem, hogy van akinek nem jönnek be.:) Csak sajnos ezzel is az ÉN százalékom csúszik lejjebb..:/
2012. szept. 10. 18:21
 17/21 anonim ***** válasza:
65%

15-ös, látom, te sem fogtad még fel, hogy ez itt nem lájk-vagy dislájk lehetőség, hanem arról szól, hogy mennyire volt számodra hasznos a válasz. ez pedig pont egy olyan kérdés, amire nem lehet hasznos vagy haszontalan választ adni, tehát mind a le-és mind a felpontozás ebben az estben lényegtelen! szóval az én százalékomat senki ne rontsa le azzal, mert nekem olasz barátom van!!!! de látom egyeseknek még ezek végtelenül egyszerű "szabályok" is átláthatatlanok és értelmezhetetlenek, de ettől még nem az én tanácsaim ill. véleményeim lesznek sz*rok!

felháborodni meg nem kell az alpári stíluson, akinek nem inge nem öltözködik, te mégis ezen rugóztál.... :DDD

2012. szept. 11. 12:02
 18/21 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem háborgok a TE stílusodon, azért te felelsz, és csak téged minősít, engem pont nem érdekel, kinek mi a véleménye rólad. Annyit mondtam, hogy az bizony tényleg megérdemli, hogy lepontozzák, mert TE, drága, meg azon rugóztál, hogy nem vágódik mindenki hanyatt attól, hogy neked olasz pasid van. Szerintem full normálisan elmondtam,hogy az emberek ilyenek, hogy ha valami nem egyezik a véleményükkel, akkor leszólják, és csak azért, mert a TE lepontozóid helyett én magyaráztam ezt meg (én nem pontozgattam abban a témában, de te baromi okos vagy, és egyből nekitámadsz az első embernek, aki próbálna veled normálisan szóba állni), miért kapott az olasz barátod kevés százalékot, nem feltétlen én vagyok a "gonosz", csak egyedül bennem volt annyi szar, hogy kifejtsem, ha már te rossz emberismerő vagy, és nem hitted, hogy ilyenre egy ilyen oldalon számítani kell, mások meg szórták neked a piros kezet. De nyugodtan pattogjál egyébként, az utolsó kommented után megértem, hogy egy hullámhosszon vagy a temperamentumos olaszoddal (ha már személyeskedsz, akkor engedd meg, hogy én is).

Szép napot!

2012. szept. 11. 18:02
 19/21 anonim válasza:
nekem a japán és a kóreai pasik jönnek be!:)
2012. szept. 15. 21:15
 20/21 anonim válasza:
Britt & Ír pasik. :D
2012. szept. 30. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!