Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szuzanna3 kérdése:
Honnan tudom hogy tetszem neki és gáz lenne ha randira hívnám?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon tetszik, de nem merek még csak hozzá se szólni, max 4-5 mondatot beszélünk egy héten. Honnan tudom hogy tetszem neki és gáz lenne ha randira hívnám? pl.: igyunk vlmit...
20/L
2012. okt. 23. 10:17
1/1 anonim válasza:
Csak úgy tudsz róla meggyőződni, ha elhívod. Egyszer én is így voltam, mint te és összeszedtem magam és elhívtam. Persze már tudtam, hogy szimpi vagyok neki egy ismerősön keresztül. Össze is jöttünk, de azóta már nem járunk. Szóval próbáld meg, nem veszítesz azzal semmit. Azzal veszítesz, ha nem próbálod meg és kiderül, hogy esetleg te is tetszel neki, csak nem mert lépni.
Hajrá!
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!