Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eljön a randira az azt jelenti, hogy én is tetszem neki?
szasz..
az ,hogy elmegy veled az egy dolog.. ad neked egy esélyt.
chat-en írogattatok.. lehet megtetszett neki ahogy fogalmazol és amit írsz, de lehet amint meghallja a hangod .. sikítva fog menekülni..
én hívtam már el csajt.. fb.-n minden ok. mikor találkoztunk.. megláttam (mondom magamban ez aztán a jó csaj, jobb mind a képein).. ahogy megszólalt, kiábrándultam belőle..
olyan vékony hangú "pláza p*csa" szöveget nyomott le nekem ottan ,hogy ha halottad volna lehet sírva esel össze.
10 percig bírtam aztán ennyi volt...
De lehet valakinek ez jön be.. ha az lett volna a célom ,hogy csak megd*gjam akkor simán bírtam volna tovább is , de én nem vagyok az a "fajta".
már bocsi fa valaki sértően fogta fel.
18.F.
Akik lepontoztak,marhára nem érdekel ha lepontoznak de legalább írja meg nekem hogy mi az ellenvetése
Ugyanis nekem az egyértelmű ha a lány elmegy a sráccal randira akkor nyilvánvalóan tetszik neki.Akkor kérdezem én hogy mi értelme feltenni ezt a kérdést ha egyértelmű a válasz ráadásul ha az illető 17 éves?Tehát oké,ne érts velem egyet,pontozz le a haverjaiddal 0%-ra de akkor legalább írd le hogy miért nem értesz egyet,vagy csak ennyit tudsz?lepontozni?Annyit egy csimpánz is tud :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!