Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeretnék már egy barátnőt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék már egy barátnőt, de nem tudom hogyan kezdjek neki?

Figyelt kérdés

Szeretnék már nagyon egy barátnőt, de nem csak a szex miatt, hanem hosszú távra, komoly kapcsolatot szeretnék (amiből idővel esetleg házasság is lehetne), de félek, mert nem tartom magam egy donhuannak és szerintem pont ez a gond!

Alapjában egy kicsit visszahúzódó srác vagyok, de ha valakivel megtalálom a közös hangot, akkor fel tudok oldódni!

Bulizni egyáltalán nem járok, (azt is mondhatnánk, hogy egy itthonülő "kocka" vagyok) ezért talán inkább az interneten szeretném megtalálni a nagy őt, hogy mire esetleg eljutnánk a találkozáshoz, már magabiztosan állhassak elé!

Tudnátok ajánlani valami nem fizetős ismerkedős oldalt, vagy tippet ahhoz, hogy találhatok ilyen magamhoz hasonló, visszahúzódó lányokat?

Vagy esetleg bármi tanácsot, amivel szerezhetnék egy barátnőt, mert már eléggé kezd elegem lenni a szingliségből!

F/19

2009. aug. 8. 23:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

És szerintetek hogy csináljam?

Kinézek egy lányt, akkor koncentráljak csak arra az egyre, vagy írjak több lánynak is egyszerre?

2009. aug. 9. 10:47
 12/15 anonim ***** válasza:
51%
Első vagyok. Természetesen több lánynak írj, de arra vedd a fáradtságot, hogy ne egy sablonlevelet küldözgess, mert azt hamar kiszúrják. Ha tetszik valaki, akkor tessék neki néhány sort írni. Ne mindenkinek ugyanazt.
2009. aug. 9. 13:52
 13/15 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem add fel.

Mi kockák senkinek se kellünk :(

2009. aug. 9. 15:56
 14/15 anonim ***** válasza:
az előttem szólónak nincsen igaza. szerintem próbálkozz! lehet, hogy nem sikerül azonnal, de nem is várhatod el, hogy egy csinos, okos lágy csak úgy rádtalál. próbálkozni kell. és ha nem jön be ez az internetes keresés, akkor se legyél lusta, és ne add fel, hanem mozdulj ki otthonról.van egy csomó hely az interneten kívül, ahol lehet még ismerkedni. sok sikert!
2009. aug. 9. 18:58
 15/15 Alessa ***** válasza:
vegyél fel msnre ='D holtakholdja@hotmail.com és megoldódik a problémád ;)
2009. aug. 9. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!